Mezarlıkta uyuşturucu kullanıyorlardı

Asayiş 26.09.2018 - 10:50, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Mezarlıkta uyuşturucu kullanıyorlardı

Burdur Emniyetinden uyuşturucu baskını
Burdur İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri Asri Mezarlık içerisinde uyuşturucu kullananları yakaladı. Konuya ilişkin Burdur Valiliğince basın bülteni yayınlandı:   “Burdur İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından İlimiz genelinde uyuşturucu satan, kullanan ve ekimini yapan şahısların yakalanmasına yönelik çalışmalara aralıksız devam edilmektedir. Daha önceki tarihlerde muhtarların katılımıyla yapılan toplantılarda gündeme gelen metruk bina, mezarlık vb. yerler ile uyuşturucu madde kullanımı ve ticaretinin yapılabileceği değerlendirilen alanlarda yapılan yoğun denetim ve çalışmalar sırasında, Şirinevler Mahallesinde bulunan Asri Mezarlık içerisinde durdurulan araçta yapılan kontrolde 15,30 gram kubar esrar maddesi ele geçirilmiştir.       Konuyla ilgili araç sürücüsü ve araçta bulunan iki kişi hakkında TCK 191. Maddesine Muhalefetten (Kullanmak İçin Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Satın Almak, Kabul Etmek veya Bulundurmak) adli işlem başlatılmıştır. Uyuşturucu ile mücadele kapsamında ilimiz genelinde güvenlik güçlerimiz tarafından çalışmalara kararlılıkla devam edilmektedir.”
Burdur Emniyetinden uyuşturucu baskını

Burdur İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri Asri Mezarlık içerisinde uyuşturucu kullananları yakaladı.

Konuya ilişkin Burdur Valiliğince basın bülteni yayınlandı:

 

“Burdur İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından İlimiz genelinde uyuşturucu satan, kullanan ve ekimini yapan şahısların yakalanmasına yönelik çalışmalara aralıksız devam edilmektedir.

Daha önceki tarihlerde muhtarların katılımıyla yapılan toplantılarda gündeme gelen metruk bina, mezarlık vb. yerler ile uyuşturucu madde kullanımı ve ticaretinin yapılabileceği değerlendirilen alanlarda yapılan yoğun denetim ve çalışmalar sırasında, Şirinevler Mahallesinde bulunan Asri Mezarlık içerisinde durdurulan araçta yapılan kontrolde 15,30 gram kubar esrar maddesi ele geçirilmiştir.      

Konuyla ilgili araç sürücüsü ve araçta bulunan iki kişi hakkında TCK 191. Maddesine Muhalefetten (Kullanmak İçin Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Satın Almak, Kabul Etmek veya Bulundurmak) adli işlem başlatılmıştır.

Uyuşturucu ile mücadele kapsamında ilimiz genelinde güvenlik güçlerimiz tarafından çalışmalara kararlılıkla devam edilmektedir.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.