MEYVE VE SEBZE FİYATLARI İÇİN SEVİNDİRİCİ HABER

Ekonomi 27.04.2022 - 09:07, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:36
 

MEYVE VE SEBZE FİYATLARI İÇİN SEVİNDİRİCİ HABER

Meyve ve sebze fiyatları için sevindirici haberi böyle duyurdu: '5 ila 10 lira daha düşecek'
Meyve ve sebze fiyatlarında geçtiğimiz ay görülen yüksek rakamlar havaların ısınmasıyla yerini düşüşe bıraktı.   Patlıcan 15, biber 12, maydanoz ise 2 liraya geriledi. Konuya ilişkin değerlendirmede bulunan Türkiye Halciler Federasyonu Başkanı Yüksel Tavşan, sebze-meyvede arzın arttığını söyleyerek, “Fiyatlar daha da düşecek. Ortalama 5 ila 10 TL arasına kadar gerileyeceğini düşünüyorum” ifadelerini kullandı.  
Meyve ve sebze fiyatları için sevindirici haberi böyle duyurdu: '5 ila 10 lira daha düşecek'

Meyve ve sebze fiyatlarında geçtiğimiz ay görülen yüksek rakamlar havaların ısınmasıyla yerini düşüşe bıraktı.

 

Patlıcan 15, biber 12, maydanoz ise 2 liraya geriledi. Konuya ilişkin değerlendirmede bulunan Türkiye Halciler Federasyonu Başkanı Yüksel Tavşan, sebze-meyvede arzın arttığını söyleyerek, “Fiyatlar daha da düşecek. Ortalama 5 ila 10 TL arasına kadar gerileyeceğini düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.