METEOROLOJİ'DEN YAĞIŞ UYARISI

Yaşam 02.01.2014 - 13:12, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

METEOROLOJİ'DEN YAĞIŞ UYARISI

Batı Akdeniz'de kuvvetli, Antalya çevrelerinde yer yer çok kuvvetli yağış bekleniyor.
Batı Akdeniz'de kuvvetli, Antalya çevrelerinde yer yer çok kuvvetli yağış bekleniyor.   Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nce yapılan son değerlendirmelere göre, Türkiye'nin güneybatı kesimlerinde görülecek sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların; bu akşam ve gece saatleri ile yarın Burdur'un güneydoğusu (Bucak, Ağlasun, Çeltikçi), Isparta'nın güneyinde (Eğirdir, Aksu, Sütçüler) kuvvetli, Kemer ve Kumluca ilçeleri başta olmak üzere Antalya il merkezi ile Manavgat, Serik, Finike, Kaş ve Demre ilçelerinde kuvvetli ve yer yer çok kuvvetli olması bekleniyor.   Meteoroloji su baskını, yıldırım, hortum riski, yağış anında kuvvetli rüzgar ve kısa süreli fırtına, yerel dolu gibi yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiğini bildirdi.
Batı Akdeniz'de kuvvetli, Antalya çevrelerinde yer yer çok kuvvetli yağış bekleniyor.
Batı Akdeniz'de kuvvetli, Antalya çevrelerinde yer yer çok kuvvetli yağış bekleniyor.
 
Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nce yapılan son değerlendirmelere göre, Türkiye'nin güneybatı kesimlerinde görülecek sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların; bu akşam ve gece saatleri ile yarın Burdur'un güneydoğusu (Bucak, Ağlasun, Çeltikçi), Isparta'nın güneyinde (Eğirdir, Aksu, Sütçüler) kuvvetli, Kemer ve Kumluca ilçeleri başta olmak üzere Antalya il merkezi ile Manavgat, Serik, Finike, Kaş ve Demre ilçelerinde kuvvetli ve yer yer çok kuvvetli olması bekleniyor.
 
Meteoroloji su baskını, yıldırım, hortum riski, yağış anında kuvvetli rüzgar ve kısa süreli fırtına, yerel dolu gibi yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiğini bildirdi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.