Meteoroloji Uyardı! Buzlanma ve Don Olaylarına Dikkat

Yaşam 05.12.2019 - 15:08, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Meteoroloji Uyardı! Buzlanma ve Don Olaylarına Dikkat

  Meteoroloji Genel Müdürlüğünden edinilen bilgiye göre; ülke genelinde iç ve doğu bölgelerde görülmesi beklenen don ve buzlanma olayları, Burdur ve çevresini de etkileyecek.   Burdur il genelinde önümüzdeki 3 gün boyunca (06-07-08 Aralık 2019 Cuma, Cumartesi ve Pazar günleri) kuvvetli buzlanma ve don olayı bekleniyor.   Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamada; “Ulaşımda meydana gelebilecek aksamalara karşı vatandaşlarımızın, ilgililerin ve sürücülerimizin dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir.” Denildi.   Buzlanma ve don olaylarının bu gün akşam 21.00 itibari ile başlayıp Pazar günü öğle saatlerinde sona ermesi bekleniyor.

 

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden edinilen bilgiye göre; ülke genelinde iç ve doğu bölgelerde görülmesi beklenen don ve buzlanma olayları, Burdur ve çevresini de etkileyecek.

 

Burdur il genelinde önümüzdeki 3 gün boyunca (06-07-08 Aralık 2019 Cuma, Cumartesi ve Pazar günleri) kuvvetli buzlanma ve don olayı bekleniyor.

 

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamada;

“Ulaşımda meydana gelebilecek aksamalara karşı vatandaşlarımızın, ilgililerin ve sürücülerimizin dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir.” Denildi.

 

Buzlanma ve don olaylarının bu gün akşam 21.00 itibari ile başlayıp Pazar günü öğle saatlerinde sona ermesi bekleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.