METEOROLOJİ’DEN SARI KODLU UYARI

Gündem 05.05.2022 - 10:19, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:36
 

METEOROLOJİ’DEN SARI KODLU UYARI

Soğuk havalar son vuruşu yapacak…
Meteoroloji'den çok sayıda il için sarı kodlu uyarı gelirken uzmanlardan soğuk havaya karşı dikkat çeken veriler paylaştı.   Havaların ısınması için tarih verilirken soğuk havanın son vuruşunu yapabileceği belirtildi. Hava sıcaklıklarının yine dalgalanacağı bir döneme girilirken Meteoroloji kuvvetli sağanak ve rüzgar uyarısında bulundu.  BU İLLERDE YAŞAYANLAR DİKKAT Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemiz genelinin çok bulutlu, Marmara'nın doğusu, Trakya, Doğu Akdeniz, İç Anadolu, Karadeniz, Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi ile Kütahya, Afyonkarahisar ve Isparta çevrelerinin yağmur ve sağanak, yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.    
Soğuk havalar son vuruşu yapacak…

Meteoroloji'den çok sayıda il için sarı kodlu uyarı gelirken uzmanlardan soğuk havaya karşı dikkat çeken veriler paylaştı.

 

Havaların ısınması için tarih verilirken soğuk havanın son vuruşunu yapabileceği belirtildi. Hava sıcaklıklarının yine dalgalanacağı bir döneme girilirken Meteoroloji kuvvetli sağanak ve rüzgar uyarısında bulundu. 

BU İLLERDE YAŞAYANLAR DİKKAT

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemiz genelinin çok bulutlu, Marmara'nın doğusu, Trakya, Doğu Akdeniz, İç Anadolu, Karadeniz, Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi ile Kütahya, Afyonkarahisar ve Isparta çevrelerinin yağmur ve sağanak, yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.