MESLEKTEN UZAKLAŞTIRILAN 9 POLİSTEN 2’Sİ TUTUKLANDI

Asayiş (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 30.05.2018 - 12:07, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

MESLEKTEN UZAKLAŞTIRILAN 9 POLİSTEN 2’Sİ TUTUKLANDI

Antalya’da FETÖ operasyonu: 9 gözaltı
Antalya’da düzenlenen FETÖ/PDY operasyonunda 6’sı meslekten uzaklaştırılan polis 9 şüpheli yakalandı. Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen FETÖ/PDY soruşturması kapsamında İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü görevlileri çalışma başlattı. Çalışmalar kapsamında Antalya Emniyet Müdürlüğü kadrosunda görevli iken 27 Nisan 2017 tarihinde görevden uzaklaştırılan Polis Memurları S.K., M.A., M.M., R.Y., C.A., A.Y., ile Kanun Hükmünde Kararnameler ile kamu görevinden çıkartılan İ.D., A.A. ve M.T.T. gözaltına alındı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan 9 şüpheli adli makamlara sevk edildi. Şüphelilerden S.K., M.A., M.M., R.Y., C.A., A.Y., İ.D. çıkarıldıkları mahkemece adli kontrol kararı ile serbest bırakılırken, A.A. ile M.T.T. ise “silahlı terör örgütüne üye olma” suçundan tutuklandı.
Antalya’da FETÖ operasyonu: 9 gözaltı

Antalya’da düzenlenen FETÖ/PDY operasyonunda 6’sı meslekten uzaklaştırılan polis 9 şüpheli yakalandı.

Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen FETÖ/PDY soruşturması kapsamında İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü görevlileri çalışma başlattı. Çalışmalar kapsamında Antalya Emniyet Müdürlüğü kadrosunda görevli iken 27 Nisan 2017 tarihinde görevden uzaklaştırılan Polis Memurları S.K., M.A., M.M., R.Y., C.A., A.Y., ile Kanun Hükmünde Kararnameler ile kamu görevinden çıkartılan İ.D., A.A. ve M.T.T. gözaltına alındı.

Emniyetteki işlemleri tamamlanan 9 şüpheli adli makamlara sevk edildi. Şüphelilerden S.K., M.A., M.M., R.Y., C.A., A.Y., İ.D. çıkarıldıkları mahkemece adli kontrol kararı ile serbest bırakılırken, A.A. ile M.T.T. ise “silahlı terör örgütüne üye olma” suçundan tutuklandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.