Mengi’den Şehit Akif Altay’ın Ailesine Ziyaret

Gündem 05.01.2018 - 20:06, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Mengi’den Şehit Akif Altay’ın Ailesine Ziyaret

AK Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi ve beraberindekiler Burdurlu Şehit Polis Akif Altay’ın ailesini ziyaret etti.
AK Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi ve beraberindekiler Burdurlu Şehit Polis Akif Altay’ın ailesini ziyaret etti.   Başkan Volkan Mengi ve beraberindekiler 15 Temmuz hain darbe girişim gecesi Gölbaşı Polis Özel Harekât Daire Başkanlığında Şehit olan Burdurlu Akif Altay’ın ailesine ziyarette bulundu.   AK Parti İl Başkanı Volkan Mengi yaptığı açıklamada “Burdur, 15 Temmuz hain darbe girişimi gecesini ve Şehitlerimizi hiçbir zaman unutmayacak. Bizler burada huzurlu bir şekilde yaşıyorsak bunu şehitlerimize borçluyuz. Şu yaşadığımız coğrafyada devlet kuran ecdadımız geçmiş tarihlerde çok şehit verdi. Şu an milletimizin her bireyi bu vatan uğruna canını seve seve vermeye hazır. Şehitlerimiz bizim her zaman baş tacımızdır. Daha öncede olduğu gibi bundan sonra şehit yakınlarımızın daima yanında olmaya devam edeceğiz. Tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyorum” dedi.   Ziyarete Ak Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi, Gençlik Kolları Başkanı Vekili Hasan Yağcı, Gençlik Kolları ve  Yönetim Kurulu Üyeleri de katıldı
AK Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi ve beraberindekiler Burdurlu Şehit Polis Akif Altay’ın ailesini ziyaret etti.

AK Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi ve beraberindekiler Burdurlu Şehit Polis Akif Altay’ın ailesini ziyaret etti.

 

Başkan Volkan Mengi ve beraberindekiler 15 Temmuz hain darbe girişim gecesi Gölbaşı Polis Özel Harekât Daire Başkanlığında Şehit olan Burdurlu Akif Altay’ın ailesine ziyarette bulundu.

 

AK Parti İl Başkanı Volkan Mengi yaptığı açıklamada “Burdur, 15 Temmuz hain darbe girişimi gecesini ve Şehitlerimizi hiçbir zaman unutmayacak. Bizler burada huzurlu bir şekilde yaşıyorsak bunu şehitlerimize borçluyuz. Şu yaşadığımız coğrafyada devlet kuran ecdadımız geçmiş tarihlerde çok şehit verdi. Şu an milletimizin her bireyi bu vatan uğruna canını seve seve vermeye hazır. Şehitlerimiz bizim her zaman baş tacımızdır. Daha öncede olduğu gibi bundan sonra şehit yakınlarımızın daima yanında olmaya devam edeceğiz. Tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyorum” dedi.

 

Ziyarete Ak Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi, Gençlik Kolları Başkanı Vekili Hasan Yağcı, Gençlik Kolları ve  Yönetim Kurulu Üyeleri de katıldı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.