MELİKLER KÖPRÜSÜ HİZMETE GİRDİ

Gündem 29.09.2017 - 14:46, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

MELİKLER KÖPRÜSÜ HİZMETE GİRDİ

Isparta ile Burdur’u bağlayan bağlantılardan biri olan Melikler Köprüsünün açılışı yapıldı.
Isparta ile Bucak ilçesini bağlayan melikler Köprüsünün resmi açılış töreni düzenlendi. Isparta'nın Sütçüler ilçesi ile Burdur'un Bucak ilçesini birbirine bağlayan 380 metre uzunluğundaki Melikler Köprüsü açıldı. Köprünün açılması ile birlikte Sütçüler ilçesindeki turizm potansiyelinin artması ve Sütçüler- Bucak havzasındaki bölge halkının ulaşımının kolaylaşması sağlandı. Antalya'nın turizm pastasından bölge halkının da doğa turizmi sayesinde pay alması bu köprü sayesinde artacak. Isparta ve Burdur protokolünün yanı sıra vatandaşların da büyük ilgi gösterdiği açılışa Isparta Valisi Şehmus Günaydın, Burdur Valisi Şerif Yılmaz, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı  ve Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, Ak Parti Burdur Milletvekili Reşat Petek, Isparta İl Genel Meclis Başkanı Ali Bolat, Burdur İl Genel Meclis Başkanı Muzaffer Bağcı ile siyasi parti temsilcileri  ve protokol tam kadro oradaydı. Burdur Valisi Şerif Yılmaz, Isparta Burdur arasındaki dostluk yolundan sonra, Melikler Köprüsünün de iki ilin bağını kuvvetlendireceğini belirterek "Devletimizin yatırımları devam ediyor, Atatürk torosların zirvesine bakın eğer orada bir yörük çadırı var ve dumanı tütüyorsa bizi kimse yenemez diyor. İşte bu köprü o dumanın devamlı tütmesine vesile olacaktır Projenin bitirilmesinde iki ilin el ele vererek koordineli çalışmasının etkisi büyük.” dedi. Açılışla ilgili gelişmeleri aktaracağız
Isparta ile Burdur’u bağlayan bağlantılardan biri olan Melikler Köprüsünün açılışı yapıldı.

Isparta ile Bucak ilçesini bağlayan melikler Köprüsünün resmi açılış töreni düzenlendi.

Isparta'nın Sütçüler ilçesi ile Burdur'un Bucak ilçesini birbirine bağlayan 380 metre uzunluğundaki Melikler Köprüsü açıldı.

Köprünün açılması ile birlikte Sütçüler ilçesindeki turizm potansiyelinin artması ve Sütçüler- Bucak havzasındaki bölge halkının ulaşımının kolaylaşması sağlandı. Antalya'nın turizm pastasından bölge halkının da doğa turizmi sayesinde pay alması bu köprü sayesinde artacak.

Isparta ve Burdur protokolünün yanı sıra vatandaşların da büyük ilgi gösterdiği açılışa Isparta Valisi Şehmus Günaydın, Burdur Valisi Şerif Yılmaz, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı  ve Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, Ak Parti Burdur Milletvekili Reşat Petek, Isparta İl Genel Meclis Başkanı Ali Bolat, Burdur İl Genel Meclis Başkanı Muzaffer Bağcı ile siyasi parti temsilcileri  ve protokol tam kadro oradaydı.

Burdur Valisi Şerif Yılmaz, Isparta Burdur arasındaki dostluk yolundan sonra, Melikler Köprüsünün de iki ilin bağını kuvvetlendireceğini belirterek "Devletimizin yatırımları devam ediyor, Atatürk torosların zirvesine bakın eğer orada bir yörük çadırı var ve dumanı tütüyorsa bizi kimse yenemez diyor. İşte bu köprü o dumanın devamlı tütmesine vesile olacaktır Projenin bitirilmesinde iki ilin el ele vererek koordineli çalışmasının etkisi büyük.” dedi. Açılışla ilgili gelişmeleri aktaracağız

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.