Mehmet Akif Ruhu Gençlerde Yeşeriyor

Siyaset 15.01.2014 - 11:41, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

Mehmet Akif Ruhu Gençlerde Yeşeriyor

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü bünyesinde yatılı kuruluşlarda düzenlenen M.Akif Ersoy’un şiirlerini okuma yarışmasında dereceye giren öğrenciler Vali Nurettin Yılmaz’ı makamında ziyaret etti.
Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü ile birlikte gerçekleşen ziyarette “Cenk Şiiri”ni  okuyarak birinci olan   Hüsne Deniz, “Durmayalım” şiirini okuyarak ikinci olan Afgan Uyruklu Nazir Ahmet ve “Bir Gece” şiirini okuyarak üçüncü olan Zeynep Özdemir vardı.    Öğrencileri başarılarından dolayı kutlayan Vali Nurettin Yılmaz,  Mehmet Akif Ersoy ruhunun çocuklarımızda ve gençlerimizde  oluşabilmesi için bu tür organizasyonların önemli olduğuna vurgu yaptı. Sağlıklı ve başarılı nesiller yetiştirmede bu nesillerin geçmişte yaşadıklarından ders alması gerektiğini dile getiren Vali Yılmaz, bunun en önemli yolunun da Akif gibi önemli şahsiyetlerin eserlerini bilmek olduğunu ifade etti.    Vali Yılmaz ayrıca  dereceye giren çocuklara Mehmet Akif Ersoy'un Kitaplarından oluşan bir de set hediye etti.
Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü bünyesinde yatılı kuruluşlarda düzenlenen M.Akif Ersoy’un şiirlerini okuma yarışmasında dereceye giren öğrenciler Vali Nurettin Yılmaz’ı makamında ziyaret etti.
Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü ile birlikte gerçekleşen ziyarette “Cenk Şiiri”ni  okuyarak birinci olan  
Hüsne Deniz, “Durmayalım” şiirini okuyarak ikinci olan Afgan Uyruklu Nazir Ahmet ve “Bir Gece” şiirini okuyarak üçüncü olan Zeynep Özdemir vardı. 
 
Öğrencileri başarılarından dolayı kutlayan Vali Nurettin Yılmaz,  Mehmet Akif Ersoy ruhunun çocuklarımızda ve gençlerimizde  oluşabilmesi için bu tür organizasyonların önemli olduğuna vurgu yaptı. Sağlıklı ve başarılı nesiller yetiştirmede bu nesillerin geçmişte yaşadıklarından ders alması gerektiğini dile getiren Vali Yılmaz, bunun en önemli yolunun da Akif gibi önemli şahsiyetlerin eserlerini bilmek olduğunu ifade etti. 
 
Vali Yılmaz ayrıca  dereceye giren çocuklara Mehmet Akif Ersoy'un Kitaplarından oluşan bir de set hediye etti.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.