MATEMATİK PROFESÖRLERİ ÖDÜLLENDİRİLDİ

Eğitim 10.02.2016 - 17:16, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

MATEMATİK PROFESÖRLERİ ÖDÜLLENDİRİLDİ

MATEMATİK YARIŞMASINDA DERECEYE GİREN ÖĞRENCİLER ÖDÜLLENDİRİLDİ
Afyonkarahisar Sandıklı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen “matematik yarışması”nda dereceye girenlere ödülleri verildi. Sandıklı Öğretmenevin’de gerçekleştirilen programa İlçe Kaymakamı Faik Arıcan, Garnizon Komutanı Personel Yüzbaşı Muhittin Bilgiç, Jandarma Komutanı Üsteğmen Mehmet Çakır, İlçe Milli Eğitim Müdürü Emin Karaosman, İlçe Müftüsü Davut Çalışkan, Okul Müdürleri, daire amirleri matematik öğretmenleri ve öğrenciler katıldı. Gerçekleştirieln etkinliğin açılış konuşmasını yapan Kaymakam Arıcan matematiğin hayattaki önemine vurgu yaparak, “Bu etkinliğin isminin aslında matematiği sevdirme projesi olması gerekli. Biz öğrencilerimize eğitimin yanında eğlendirerek matematiği öğretmek istiyoruz. Köylerden gelen birçok öğrenci var öğrenciler birbirleri ile diyalog kuruyorlar, birbirlerini tanıyorlar. Amacımız birazda bu onların birbirleriyle kaynaşması. Matematikte bir ‘X’ vardır o hep bilinmeyendir. O ‘X’in bulunması için hep bir çaba ve gayret harcarız. Bir düşünürün söylediği gibi, ‘matematik genel mantığın uygulama alanı içinde, insan zekasının yol bulmasıdır.’ Aslında hayatımızın içerisinde matematiği her zaman kullanıyoruz. Bu programa katkı ve destek veren herkese teşekkür ediyorum” dedi. Protokol konuşmalarının ardından dereceye giren öğrencilere kalem ve sertifikadan oluşan ödülleri protokol üyeleri tarafından verilirken, yarışmada birinci olan ve Ali Çetinkaya Ortaokulunda 6. sınıfta öğrenim gören Fatih İleri ise çeyrek altın ile ödüllendirildi.  
MATEMATİK YARIŞMASINDA DERECEYE GİREN ÖĞRENCİLER ÖDÜLLENDİRİLDİ

Afyonkarahisar Sandıklı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen “matematik yarışması”nda dereceye girenlere ödülleri verildi.

Sandıklı Öğretmenevin’de gerçekleştirilen programa İlçe Kaymakamı Faik Arıcan, Garnizon Komutanı Personel Yüzbaşı Muhittin Bilgiç, Jandarma Komutanı Üsteğmen Mehmet Çakır, İlçe Milli Eğitim Müdürü Emin Karaosman, İlçe Müftüsü Davut Çalışkan, Okul Müdürleri, daire amirleri matematik öğretmenleri ve öğrenciler katıldı. Gerçekleştirieln etkinliğin açılış konuşmasını yapan Kaymakam Arıcan matematiğin hayattaki önemine vurgu yaparak, “Bu etkinliğin isminin aslında matematiği sevdirme projesi olması gerekli. Biz öğrencilerimize eğitimin yanında eğlendirerek matematiği öğretmek istiyoruz. Köylerden gelen birçok öğrenci var öğrenciler birbirleri ile diyalog kuruyorlar, birbirlerini tanıyorlar. Amacımız birazda bu onların birbirleriyle kaynaşması. Matematikte bir ‘X’ vardır o hep bilinmeyendir. O ‘X’in bulunması için hep bir çaba ve gayret harcarız. Bir düşünürün söylediği gibi, ‘matematik genel mantığın uygulama alanı içinde, insan zekasının yol bulmasıdır.’ Aslında hayatımızın içerisinde matematiği her zaman kullanıyoruz. Bu programa katkı ve destek veren herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Protokol konuşmalarının ardından dereceye giren öğrencilere kalem ve sertifikadan oluşan ödülleri protokol üyeleri tarafından verilirken, yarışmada birinci olan ve Ali Çetinkaya Ortaokulunda 6. sınıfta öğrenim gören Fatih İleri ise çeyrek altın ile ödüllendirildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.