Marulcu fenomen oldu

Yaşam 24.08.2018 - 20:49, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Marulcu fenomen oldu

Marulcu fenomen oldu
Afyonkarahisar’da marul satıcılığı yapan gençlerin pazarlama tekniği yoğun ilgi gördü. Gençler, ilginç pazarlama yöntemleri sayesinde 2 saat içerisinde iki römork marulu sattı.  Afyonkarahisar’ın Sinanpaşa ilçesine bağlı Taşoluk beldesinde traktör üzerinde marul satıcılığı yapan gençlerin pazarlama yöntemi belde halkı tarafından oldukça yoğun ilgi gördü. Daha önce pazarda mandalina satan Veysel Mutlu’dan esinlenen gençler marulu Ahmet Şafak’ın “vay delikanlı gönlüm vay” şarkısını uyarlayarak sattı. Traktör üzerinde marul satan gençlerden Ramazan Özek, ilgi gören satış yöntemleri hakkında bilgi verdi. Bir dönem ülke genelinde yoğun ilgi gören mandalina satıcısı Veysel Mutlu’dan esinlenerek böyle bir yöntem geliştirdiklerini belirten Özek, “Biz mandalina satıcısının videolarını daha önce görmüştük. Biz de marul versiyonunu yapalım dedik. Satışlarımız güzel, vatandaşlar camlara çıkıp ilgi gösteriyorlar. Bir traktör marul sattık. Şimdi bir traktör daha satmayı planlıyoruz” dedi.    Mahalle mahalle gezip marul satıyorlar  Marulların yetiştiriciliğini yapan Harun Köle ise “Köyümüzde iki senedir marul üretimi yapıyoruz. Yetiştirdiğimiz marulları köy halkına taze taze sunuyoruz. Traktör kasasında çevre köylere de marul götürüyoruz. Bayram arefesinde vatandaşlarımız faydalansın diye yine satışa başladık. Kilosu 2.5 TL’den satışa sunuyoruz. Taptaze marulları vatandaşların ayağına getiriyoruz. Herkes yoğun ilgi gösteriyor. Marulların fidelerini Antalya’dan getiriyoruz. Gübresini suyunu zamanında ilacını verip yetiştirip satıyoruz. Arkadaşlarımın pazarlama desteği ile satışlarımız daha da artıyor” diye konuştu. 
Marulcu fenomen oldu

Afyonkarahisar’da marul satıcılığı yapan gençlerin pazarlama tekniği yoğun ilgi gördü. Gençler, ilginç pazarlama yöntemleri sayesinde 2 saat içerisinde iki römork marulu sattı. 
Afyonkarahisar’ın Sinanpaşa ilçesine bağlı Taşoluk beldesinde traktör üzerinde marul satıcılığı yapan gençlerin pazarlama yöntemi belde halkı tarafından oldukça yoğun ilgi gördü. Daha önce pazarda mandalina satan Veysel Mutlu’dan esinlenen gençler marulu Ahmet Şafak’ın “vay delikanlı gönlüm vay” şarkısını uyarlayarak sattı. Traktör üzerinde marul satan gençlerden Ramazan Özek, ilgi gören satış yöntemleri hakkında bilgi verdi. Bir dönem ülke genelinde yoğun ilgi gören mandalina satıcısı Veysel Mutlu’dan esinlenerek böyle bir yöntem geliştirdiklerini belirten Özek, “Biz mandalina satıcısının videolarını daha önce görmüştük. Biz de marul versiyonunu yapalım dedik. Satışlarımız güzel, vatandaşlar camlara çıkıp ilgi gösteriyorlar. Bir traktör marul sattık. Şimdi bir traktör daha satmayı planlıyoruz” dedi. 
 

Mahalle mahalle gezip marul satıyorlar 
Marulların yetiştiriciliğini yapan Harun Köle ise “Köyümüzde iki senedir marul üretimi yapıyoruz. Yetiştirdiğimiz marulları köy halkına taze taze sunuyoruz. Traktör kasasında çevre köylere de marul götürüyoruz. Bayram arefesinde vatandaşlarımız faydalansın diye yine satışa başladık. Kilosu 2.5 TL’den satışa sunuyoruz. Taptaze marulları vatandaşların ayağına getiriyoruz. Herkes yoğun ilgi gösteriyor. Marulların fidelerini Antalya’dan getiriyoruz. Gübresini suyunu zamanında ilacını verip yetiştirip satıyoruz. Arkadaşlarımın pazarlama desteği ile satışlarımız daha da artıyor” diye konuştu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.