Marmara ve Ege'de Korkutan Deprem

Gündem 24.05.2014 - 15:21, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

Marmara ve Ege'de Korkutan Deprem

7.2 şiddetinde deprem meydana geldi.
 Ege'de merkez üssü Gökçeada olan 7.2 şiddetinde deprem meydana geldi. Marmara, Akdeniz ve Ege'de meydana gelen deprem korkuttu. Merkez üssü Ege Denizi olan depremin büyüklüğü ilk gelen bilgilere göre 7.2... BÜYÜK KORKU YARATTI İstanbul ve ilçelerinde şiddetli bir şekilde hissedilen deprem, İzmir ve Antalya'da da büyük korku yarattı. Ege Denizi açıklarında deprem meydana geldi. Sarsıntı İstanbul, İzmir, Çanakkale, Balıkesir'de de hissedildi.  İstanbul'un bütününde hissedilen deprem büyük korku yarattı. Depremin merkez üssü Gökçeada açıkları... Derinliği ise 10 kilometre... Depremden sonra cep telefonları kilitlendi, Kandilli'nin sitesi çöktü. İstanbul'dan Antalya'ya kadar çok geniş bir bölgede hissedildi. BÜYÜK KORKU YARATTI İstanbul ve ilçelerinde şiddetli bir şekilde hissedilen deprem, İzmir ve Antalya'da da büyük korku yarattı. KANDİLLİ'DEN İLK AÇIKLAMA Kandilli Rasathanesi merkez üssü Gökçeada'nın batısı olan depremin büyüklüğünü önce 6.7 olarak duyurdu ancak daha sonra 6.5 olarak yeniledi. Amerikan Jeolojik Araştırma Kurumu ise merkez üssü Yunanistan’dan olan 7.2 büyüklüğündeki depremin derinliğinin 91 km olduğunu duyurdu. AFAD, Çanakkale'ye 90 km uzaklıkta meydana gelen depremin büyüklüğünü 6.5 olarak belirtti.  Konuyla ilgili Kandilli Rasathanesi yaptığı açıklamada; merkez üssüGökçeada'nın batısı olan depremin büyüklüğünü 6.7 olarak duyurdu. Marmara, Akdeniz ve Ege Bölgesi saat 12.26’da şiddetli depremle sallandı. Deprem Bolu’dan Edirne’ye, İstanbul’dan İzmir’e, Çanakkale’den Eskişehir’e kadar geniş bir alanda hissedildi. Depremin can ve mal kaybına neden olup olmadığı araştırılıyor.      
7.2 şiddetinde deprem meydana geldi.

 Ege'de merkez üssü Gökçeada olan 7.2 şiddetinde deprem meydana geldi. Marmara, Akdeniz ve Ege'de meydana gelen deprem korkuttu. Merkez üssü Ege Denizi olan depremin büyüklüğü ilk gelen bilgilere göre 7.2...

BÜYÜK KORKU YARATTI

İstanbul ve ilçelerinde şiddetli bir şekilde hissedilen deprem, İzmir ve Antalya'da da büyük korku yarattı.

Ege Denizi açıklarında deprem meydana geldi. Sarsıntı İstanbul, İzmir, Çanakkale, Balıkesir'de de hissedildi. 

İstanbul'un bütününde hissedilen deprem büyük korku yarattı. Depremin merkez üssü Gökçeada açıkları... Derinliği ise 10 kilometre... Depremden sonra cep telefonları kilitlendi, Kandilli'nin sitesi çöktü. İstanbul'dan Antalya'ya kadar çok geniş bir bölgede hissedildi.

BÜYÜK KORKU YARATTI

İstanbul ve ilçelerinde şiddetli bir şekilde hissedilen deprem, İzmir ve Antalya'da da büyük korku yarattı.

KANDİLLİ'DEN İLK AÇIKLAMA

Kandilli Rasathanesi merkez üssü Gökçeada'nın batısı olan depremin büyüklüğünü önce 6.7 olarak duyurdu ancak daha sonra 6.5 olarak yeniledi. Amerikan Jeolojik Araştırma Kurumu ise merkez üssü Yunanistan’dan olan 7.2 büyüklüğündeki depremin derinliğinin 91 km olduğunu duyurdu.

AFAD, Çanakkale'ye 90 km uzaklıkta meydana gelen depremin büyüklüğünü 6.5 olarak belirtti. 

Konuyla ilgili Kandilli Rasathanesi yaptığı açıklamada; merkez üssüGökçeada'nın batısı olan depremin büyüklüğünü 6.7 olarak duyurdu.

Marmara, Akdeniz ve Ege Bölgesi saat 12.26’da şiddetli depremle sallandı. Deprem Bolu’dan Edirne’ye, İstanbul’dan İzmir’e, Çanakkale’den Eskişehir’e kadar geniş bir alanda hissedildi. Depremin can ve mal kaybına neden olup olmadığı araştırılıyor.

 
 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.