MANKENLERDEN "KADINA ŞİDDETE" DİKKAT ÇEKMEK İÇİN BOWLİNG TURNUVASI

Gündem 07.03.2015 - 11:13, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

MANKENLERDEN "KADINA ŞİDDETE" DİKKAT ÇEKMEK İÇİN BOWLİNG TURNUVASI

MANKENLERDEN "KADINA ŞİDDETE" DİKKAT ÇEKMEK İÇİN BOWLİNG TURNUVASI
Antalya’da Türk, Rusya ve Ukraynalı bir grup manken Aile, Kadın, Çocuk, Özürlü ve Sosyal Hizmet Danışma Hattı Alo 183’e dikkat çekmek için bowling turnuvası düzenledi.  Türk, Rusya ve Ukraynalı bir grup manken Aile, Kadın, Çocuk, Özürlü ve Sosyal Hizmet Danışma Hattı Alo 183’e dikkat çekmek için bowling turnuvası düzenledi. Sosyal medya da grup oluşturan mankenler 8 Mart Dünya Kadınlar Günü ve kadına şiddetin son bulması için bir araya geldi. Mankenler son günlerde artan kadına şiddete dikkat çekmek için, Kadın, Çocuk, Özürlü ve Sosyal Hizmet Danışma Hattı Alo 183 numarasını kollarına yazdılar.  Turnuvanın amacının Dünya Kadınlar Günü'nü kutlamak ve kadına şiddette hayır demek olduğunu belirten mankenler, "Bize artık zarar vermeyin, sevin" diyerek kadına şiddetin son bulmasını istediler.  Turnuvada dereceye giren mankenler turnuva sonunda işletme sahibinden kupalarını aldılar.
MANKENLERDEN "KADINA ŞİDDETE" DİKKAT ÇEKMEK İÇİN BOWLİNG TURNUVASI

Antalya’da Türk, Rusya ve Ukraynalı bir grup manken Aile, Kadın, Çocuk, Özürlü ve Sosyal Hizmet Danışma Hattı Alo 183’e dikkat çekmek için bowling turnuvası düzenledi. 
Türk, Rusya ve Ukraynalı bir grup manken Aile, Kadın, Çocuk, Özürlü ve Sosyal Hizmet Danışma Hattı Alo 183’e dikkat çekmek için bowling turnuvası düzenledi. Sosyal medya da grup oluşturan mankenler 8 Mart Dünya Kadınlar Günü ve kadına şiddetin son bulması için bir araya geldi. Mankenler son günlerde artan kadına şiddete dikkat çekmek için, Kadın, Çocuk, Özürlü ve Sosyal Hizmet Danışma Hattı Alo 183 numarasını
kollarına yazdılar. 
Turnuvanın amacının Dünya Kadınlar Günü'nü kutlamak ve kadına şiddette hayır demek olduğunu belirten mankenler, "Bize artık zarar vermeyin, sevin" diyerek kadına şiddetin son bulmasını istediler. 
Turnuvada dereceye giren mankenler turnuva sonunda işletme sahibinden kupalarını aldılar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.