MANAVGATSPOR NİĞDE’YE HAZIRLANIYOR

Spor (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 12.12.2014 - 09:20, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

MANAVGATSPOR NİĞDE’YE HAZIRLANIYOR

MANAVGATSPOR NİĞDE’YE HAZIRLANIYOR
Spor Toto 3. Lig 1. Grup'ta mücadele eden Manavgatspor, 14 Aralık Pazar günü evinde Niğde Belediyespor ile karşılaşacak.  Manavgatspor, Niğde hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdürüyor. Günde tek idmanla hazırlanan Manavgatspor’da antrenmanlara sakatlığı bulunan Yusuf Çelik dışında tüm futbolcular katıldı. Futbolcular, teknik taktik ve kondisyon ağırlıklı antrenmanlarını Cuma gününe kadar sürdürecek. Manavgatspor Başkan Yardımcısı ve Sportif Direktör Kamil Atalay, Niğde Belediyespor ile oynayacakları maç hazırlıklarını Cuma gününe kadar sürdüreceklerini ve Cumartesi günü ise kampa gireceklerini belirtti. Tüm maçlara 3 parolası ile çıktıklarını belirten Atalay, “Geçtiğimiz hafta Ankara Adliyespor deplasmanından 2-1 galip döndük. 3 puanla döndüğümüz için futbolcularımızı kutluyorum. Haftalardır güzel oynamamıza rağmen şansız mağlubiyetler aldık. Bu maçta güzel oyunumuzu sonuçla birleştirdik. Tüm maçlara 3 puan için çıkıyoruz. Genç bir kadroyuz. Takımımız ilerde daha iyi olacak. İlk yarının bitmesine 2 hafta aldı. Bu hafta evimizde Niğde Belediyespor’u ağırlayacağız, önümüzdeki hafta Çatalcaspor deplasmanına gideceğiz. Her iki maçı da alıp ilk yarıyı kapatmak istiyoruz” dedi. Sakatlıları bulunan Yusuf Çelik, Fatih Arat ve Onur Özcan ile ilgili de bilgi veren Atalay, “Yusuf Pubis ameliyatı oldu ve ilk yarıyı kapattı. Fatih Arat ve Onur Özcan’ın tedavileri sürüyor. Bu haftaki maça yetişip yetişemeyecekleri henüz belli değil” diye konuştu.  Kulüp Başkanı Mahmut Şeker de bu hafta Pazar günü Evrenseki stadında saat 13.30’da oynayacakları Niğde Belediyespor karşılaşmasına Manavgat halkını davet ederek takıma sahip çıkmalarını istedi.
MANAVGATSPOR NİĞDE’YE HAZIRLANIYOR

Spor Toto 3. Lig 1. Grup'ta mücadele eden Manavgatspor, 14 Aralık Pazar günü evinde Niğde Belediyespor ile karşılaşacak. 
Manavgatspor, Niğde hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdürüyor. Günde tek idmanla hazırlanan Manavgatspor’da antrenmanlara sakatlığı bulunan Yusuf Çelik dışında tüm futbolcular katıldı. Futbolcular, teknik taktik ve kondisyon ağırlıklı antrenmanlarını Cuma gününe kadar sürdürecek. Manavgatspor Başkan Yardımcısı ve Sportif Direktör Kamil Atalay, Niğde Belediyespor ile oynayacakları maç hazırlıklarını Cuma gününe kadar sürdüreceklerini ve Cumartesi günü ise kampa gireceklerini belirtti. Tüm maçlara 3 parolası ile çıktıklarını belirten Atalay, “Geçtiğimiz hafta Ankara Adliyespor deplasmanından 2-1 galip döndük. 3 puanla döndüğümüz için futbolcularımızı kutluyorum. Haftalardır güzel oynamamıza rağmen şansız mağlubiyetler aldık. Bu maçta güzel oyunumuzu sonuçla birleştirdik. Tüm maçlara 3 puan için çıkıyoruz. Genç bir kadroyuz. Takımımız ilerde daha iyi olacak. İlk yarının bitmesine 2 hafta aldı. Bu hafta evimizde Niğde Belediyespor’u ağırlayacağız, önümüzdeki hafta Çatalcaspor deplasmanına gideceğiz. Her iki maçı da alıp ilk yarıyı kapatmak istiyoruz” dedi.
Sakatlıları bulunan Yusuf Çelik, Fatih Arat ve Onur Özcan ile ilgili de bilgi veren Atalay, “Yusuf Pubis ameliyatı oldu ve ilk yarıyı kapattı. Fatih Arat ve Onur Özcan’ın tedavileri sürüyor. Bu haftaki maça yetişip yetişemeyecekleri henüz belli değil” diye konuştu. 
Kulüp Başkanı Mahmut Şeker de bu hafta Pazar günü Evrenseki stadında saat 13.30’da oynayacakları Niğde Belediyespor karşılaşmasına Manavgat halkını davet ederek takıma sahip çıkmalarını istedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.