Manavgat'ta market yangını

Asayiş 06.07.2018 - 09:13, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Manavgat'ta market yangını

Manavgat'ta market yangını
Antalya'nın Manavgat ilçesinde bir marketin deposunda çıkan yangın vatandaşlara korku dolu anlar yaşattı. Yaklaşık 2 saat süren çalışmayla söndürülen yangında market ve üzerinde bulunan daire hasar gördü.  Edinilen bilgiye göre, öğle saatlerinde Side Mahallesi Yalı bölgesi Side Bulvarı üzerindeki 4 katlı binanın zemin katında bulunan bir marketin arkasındaki depoda bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen yangın markete sıçradı. Bölgenin tamamen duman altında kaldığı yangına olay yerine gelen Antalya Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri ile Manavgat Belediyesine ait tankerler müdahale etti. Bölgeye tedbir amaçlı ambulanslar da gönderilirken, bulvarın her iki yönü trafiğe kapatıldı. Yangın 2 saatlik zorlu çalışmanın ardından söndürülürken, markette ve marketin üstünde bulunan bir dairede maddi hasar oluştu. 
Manavgat'ta market yangını

Antalya'nın Manavgat ilçesinde bir marketin deposunda çıkan yangın vatandaşlara korku dolu anlar yaşattı. Yaklaşık 2 saat süren çalışmayla söndürülen yangında market ve üzerinde bulunan daire hasar gördü. 
Edinilen bilgiye göre, öğle saatlerinde Side Mahallesi Yalı bölgesi Side Bulvarı üzerindeki 4 katlı binanın zemin katında bulunan bir marketin arkasındaki depoda bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen yangın markete sıçradı. Bölgenin tamamen duman altında kaldığı yangına olay yerine gelen Antalya Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri ile Manavgat Belediyesine ait tankerler müdahale etti. Bölgeye tedbir amaçlı ambulanslar da gönderilirken, bulvarın her iki yönü trafiğe kapatıldı. Yangın 2 saatlik zorlu çalışmanın ardından söndürülürken, markette ve marketin üstünde bulunan bir dairede maddi hasar oluştu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.