Manavgat'ta 2 hakim ve 2 Cumhuriyet Savcısı tutuklandı

Asayiş 20.07.2016 - 15:36, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

Manavgat'ta 2 hakim ve 2 Cumhuriyet Savcısı tutuklandı

 Antalya'da, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine ilişkin başlatılan soruşturma kapsamında gözaltına alınan hakim ve savcılardan 4'ü Manavgat ilçesinde tutuklandı.  Darbe girişimiyle ilgili HSYK 2. Dairesi tarafından Antalya merkez, Alanya, Manavgat, Kemer, Elmalı ve Bölge İdare Mahkemesinden 57 hakim ve savcı açığa alınmıştı. Manavgat'ta gözaltına alınan Cumhuriyet Savcısı Selim Akan ile eşi Hakim Saniye Akan, Hakim Cuma Güneş, Cumhuriyet Savcısı Mehmet Fatih Öge tutuklandı. Diğer taraftan firari olduğunu öğrenilen bir savcı hakkında ise arama kararı çıkarıldı.

 Antalya'da, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine ilişkin başlatılan soruşturma kapsamında gözaltına alınan hakim ve savcılardan 4'ü Manavgat ilçesinde tutuklandı. 
Darbe girişimiyle ilgili HSYK 2. Dairesi tarafından Antalya merkez, Alanya, Manavgat, Kemer, Elmalı ve Bölge İdare Mahkemesinden 57 hakim ve savcı açığa alınmıştı. Manavgat'ta gözaltına alınan Cumhuriyet Savcısı Selim Akan ile eşi Hakim Saniye Akan, Hakim Cuma Güneş, Cumhuriyet Savcısı Mehmet Fatih Öge tutuklandı. Diğer taraftan firari olduğunu öğrenilen bir savcı hakkında ise arama kararı çıkarıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.