Manavgat, sağlıklı kentlere örnek oldu

Yaşam (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 04.05.2018 - 15:15, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Manavgat, sağlıklı kentlere örnek oldu

Manavgat, Halk Sağlığı Hemşireliği Derneği tarafından 23 - 26 Nisan 2018 tarihleri arasında Ankara’da gerçekleştirilen ‘1. Uluslararası 2. Ulusal Halk Sağlığı Hemşireliği Kongresi’nde sağlıklı kentlere örnek oldu. Manavgat Belediye Başkan Yardımcısı Sebahat Çevik’in yaptığı sunumda, halk sağlığı için Manavgat Belediyesi’nin yaptığı çalışmalar aktarıldı. Çevik, Manavgat Belediyesi olarak vatandaşların, özellikle kadın ve çocukların sosyal hayata çeşitli etkinlik ve projelerle dahil edildiği ve mutlu bir kentte yaşamalarının sağlandığını belirtti. Manavgat’ta, belediye tarafından halk sağlığı için kentte temiz, güzel, sakin çevre için yapılan doğal ve tarihi güzellikleri koruyan, sağlıklı modern kent inşa eden, engelsiz kent oluşumu, sanat ve kültür arayıcılığıyla güzel duygular yayan bir kent yaratıldığı aktarıldı.   Manavgat’ta sağlıklı kent çalışmaları Manavgat’ta halk sağlığı için belediyenin yaptığı çalışmalar arasında, MANBİS, Çiçek Sokak Projesi, Manavgat Çevre Düzenlemesi, Manavgat Taş ve Heykel Sempozyumu, Sokakta Hayat Var festivalleri, Türkiye’de ilk sesli ve ışıklı yaya köprüsü, şiir dostu bir kent için şiir yazılı trafolar, şiir okuyan banklar, kitap kafe, Kadınlar Edebiyat Durağı’nda öykü yarışması, Kadın Spor Merkezleri, Toros Kadınları Emek Pazarı, Torosların Kadınları Manavgat’ı geziyor, Bisiklet, Dragon ve Motosiklet Festivalleri, futbola destek, kültür ve sanat faaliyetleri, Side Dünya Müzikleri Festivali, Barış Suyu Festivali gibi çalışmalar başlıca örnek olarak gösterildi.

Manavgat, Halk Sağlığı Hemşireliği Derneği tarafından 23 - 26 Nisan 2018 tarihleri arasında Ankara’da gerçekleştirilen ‘1. Uluslararası 2. Ulusal Halk Sağlığı Hemşireliği Kongresi’nde sağlıklı kentlere örnek oldu.

Manavgat Belediye Başkan Yardımcısı Sebahat Çevik’in yaptığı sunumda, halk sağlığı için Manavgat Belediyesi’nin yaptığı çalışmalar aktarıldı. Çevik, Manavgat Belediyesi olarak vatandaşların, özellikle kadın ve çocukların sosyal hayata çeşitli etkinlik ve projelerle dahil edildiği ve mutlu bir kentte yaşamalarının sağlandığını belirtti. Manavgat’ta, belediye tarafından halk sağlığı için kentte temiz, güzel, sakin çevre için yapılan doğal ve tarihi güzellikleri koruyan, sağlıklı modern kent inşa eden, engelsiz kent oluşumu, sanat ve kültür arayıcılığıyla güzel duygular yayan bir kent yaratıldığı aktarıldı.

 

Manavgat’ta sağlıklı kent çalışmaları

Manavgat’ta halk sağlığı için belediyenin yaptığı çalışmalar arasında, MANBİS, Çiçek Sokak Projesi, Manavgat Çevre Düzenlemesi, Manavgat Taş ve Heykel Sempozyumu, Sokakta Hayat Var festivalleri, Türkiye’de ilk sesli ve ışıklı yaya köprüsü, şiir dostu bir kent için şiir yazılı trafolar, şiir okuyan banklar, kitap kafe, Kadınlar Edebiyat Durağı’nda öykü yarışması, Kadın Spor Merkezleri, Toros Kadınları Emek Pazarı, Torosların Kadınları Manavgat’ı geziyor, Bisiklet, Dragon ve Motosiklet Festivalleri, futbola destek, kültür ve sanat faaliyetleri, Side Dünya Müzikleri Festivali, Barış Suyu Festivali gibi çalışmalar başlıca örnek olarak gösterildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.