85 ÖĞRETMEN EKOLOJİK OKURYAZAR OLDU

Eğitim (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.01.2014 - 14:52, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

85 ÖĞRETMEN EKOLOJİK OKURYAZAR OLDU

MANAVGAT’TA 85 ÖĞRETMEN EKOLOJİK OKURYAZAR OLDU
Antalya'nın Manavgat ilçesinde Türkiye Erozyonla Mücadele Ağaçlandırma ve Doğal Varlıkları Koruma Vakfı’nın (TEMA) Milli Eğitim Bakanlığı işbirliği ile gerçekleştirdiği "Ekolojik Okuryazarlık Eğitimi" kapsamında düzenlenen seminere katılan öğretmenlere sertifikaları verildi.IMKB Ticaret Meslek Lisesi’nde Sarılar Zeki Vargün İlkokulu Sınıf Öğretmeni Zeynep Aras tarafından verilen iki günlük eğitimin ardından eğitime katılan 85 öğretmene sertifikaları Milli Eğitim Müdürü İsmail Kılıç ve TEMA Vakfı Antalya İl Temsilcisi Şenay Malbora Kurdoğlu tarafından verildi. Törende konuşan TEMA Vakfı Antalya İl Temsilcisi Şenay Malbora Kurdoğlu, "Bu yıl Milli Eğitim Bakanlığı ile TEMA Vakfı'nın protokolü imza altına alındı. Bize gelen başvurular değerlendirildi. Manavgat Antalya il ve ilçeler dahilinde yavru TEMA ve Minik TEMA öğretmenlerimiz de bizimle çalışmaya başladılar. Bakanlığın onayıyla arkadaşlarımız çalışmaya başladılar. Kitapları ise Milli Eğitim Bakanlığı ile TEMA birlikte hazırladı" dedi.Manavgat Milli Eğitim Müdürü İsmail Kılıç ise sertifika alan öğretmenleri kutladı.
MANAVGAT’TA 85 ÖĞRETMEN EKOLOJİK OKURYAZAR OLDU

Antalya'nın Manavgat ilçesinde Türkiye Erozyonla Mücadele Ağaçlandırma ve Doğal Varlıkları Koruma Vakfı’nın (TEMA) Milli Eğitim Bakanlığı işbirliği ile gerçekleştirdiği "Ekolojik Okuryazarlık Eğitimi" kapsamında düzenlenen seminere katılan öğretmenlere sertifikaları verildi.
IMKB Ticaret Meslek Lisesi’nde Sarılar Zeki Vargün İlkokulu Sınıf Öğretmeni Zeynep Aras tarafından verilen iki günlük eğitimin ardından eğitime katılan 85 öğretmene sertifikaları Milli Eğitim Müdürü İsmail Kılıç ve TEMA Vakfı Antalya İl Temsilcisi Şenay Malbora Kurdoğlu tarafından verildi. 
Törende konuşan TEMA Vakfı Antalya İl Temsilcisi Şenay Malbora Kurdoğlu, "Bu yıl Milli Eğitim Bakanlığı ile TEMA Vakfı'nın protokolü imza altına alındı. Bize gelen başvurular değerlendirildi. Manavgat Antalya il ve ilçeler dahilinde yavru TEMA ve Minik TEMA öğretmenlerimiz de bizimle çalışmaya başladılar. Bakanlığın onayıyla arkadaşlarımız çalışmaya başladılar. Kitapları ise Milli Eğitim Bakanlığı ile TEMA birlikte hazırladı" dedi.
Manavgat Milli Eğitim Müdürü İsmail Kılıç ise sertifika alan öğretmenleri kutladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.