MAKÜ'YE 20 GEÇİCİ İŞÇİ ALINACAK

Gündem 12.06.2014 - 13:50, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

MAKÜ'YE 20 GEÇİCİ İŞÇİ ALINACAK

İşçiler 90 gün çalışacak.
Burdur Çalışma ve İş Kurumu Müdürü İsmail Deveci, Mehmet Akif Ersoy Üniversite’nde çalıştırılmak üzere 90 iş günlü 20 kişilik geçici işçi alınacağını duyurdu.  Başvuruların Burdur Devlet Hastanesi karşısı Burdur Ticaret ve Sanayi Odası 1. Katında hizmet veren Çalışma ve İş Kurumu Burdur İl Müdürlüğü’ne yapılacağını duyuran Müdür Deveci, başvuruların 16 Temmuz 2014 Pazartesi günü sona ereceğini, asgari ücretli çalışacak başvurular arasından 20 kişinin kura ile belirlenip, iş başı yapmalarına imkan sağlanacağını duyurdu.
İşçiler 90 gün çalışacak.

Burdur Çalışma ve İş Kurumu Müdürü İsmail Deveci, Mehmet Akif Ersoy Üniversite’nde çalıştırılmak üzere 90 iş günlü 20 kişilik geçici işçi alınacağını duyurdu.

 Başvuruların Burdur Devlet Hastanesi karşısı Burdur Ticaret ve Sanayi Odası 1. Katında hizmet veren Çalışma ve İş Kurumu Burdur İl Müdürlüğü’ne yapılacağını duyuran Müdür Deveci, başvuruların 16 Temmuz 2014 Pazartesi günü sona ereceğini, asgari ücretli çalışacak başvurular arasından 20 kişinin kura ile belirlenip, iş başı yapmalarına imkan sağlanacağını duyurdu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.