MAKÜSPOR’a GÖLHİSAR’da Fair Play Şoku

Spor 03.04.2017 - 10:32, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

MAKÜSPOR’a GÖLHİSAR’da Fair Play Şoku

MAKÜSPOR’a GÖLHİSAR’da Fair Play Şoku
  Burdur 1. Amatör Lig’i Play-Off karşılaşmalarının 2. Yarısında MAKÜSPOR, şampiyonluk mücadelesi için Gölhisar İlçe Stadı’nda GÖLHİSARSPOR ile karşı karşıya geldi. İddiaya göre; "MAKÜSPOR kafilesini taşıyan otobüsün önü bir gurup holigan tarafından ilçe girişinde kesildi. Maytap, meşale ve torpillerle otobüse saldıran holiganlar ilçe merkezine gelindiğinde 10-15 araçlık konvoy ve yaklaşık 50 kişilik fanatik bir gurup tarafından yolu kesildi. Burada da ellerindeki patlayıcı maddeler ve yumruklarla otobüse saldırdılar. Hiçbir önlemin alınmadığı ilçe girişinde maça az bir süre kalınması ve kafile otobüsüne saldırılması nedeniyle Rektör Danışmanı ve MAKÜSPOR Kulübü Başkanı Yrd. Doç. Dr. Mustafa KILINÇ, kulüp yöneticileri ile birlikte duruma müdahale etmeye çalıştı. Gurubun fiziki müdahalesi sonucunda teknik heyet ve futbolcularında otobüsten inmesiyle büyük bir arbede yaşandı. Bu sırada Kulüp Başkanına ve futbolculara saldıran guruba duyarlı vatandaşlar müdahale etti. Olaylı bir şekilde stada ulaşan MAKÜSPOR Teknik direktör Yrd. Doç. Dr. Cem Sinan ARSLAN yönetiminde maça Rıdvan KAPLAN, Barış AYDIN, Akın AYKIN, Ali PARLA, Muhammed SOLACAK, Deniz ATİK, Musa SOLLAR, Emin İNCE, M. Anıl ALTUN, Cengizhan YILMAZ, İsmail ERKALAN on biriyle başladı. Maçı izleyenler arasında Rektör Danışmanı ve MAKÜSPOR Kulübü Başkanı Yrd. Doç. Dr. Mustafa KILINÇ, Gölhisar Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Ersan OKATAN, SKS Daire Başkanı Mehmet ŞİMŞEK, MAKÜ İdari ve Akademik Personeli ile ÜNİGFB, MAKÜ GENÇLİK taraftar grubu da vardı." 90 dakika boyunca centilmence oynanan maçın ilk yarısında MAKÜSPOR’un kalecisi Rıdvan KAPLAN kolundan sakatlandı. Kolundan sakatlanan KAPLAN’ın yerine MAKÜSPOR’un kalesine Mehmet CANKAR geçti. İlk yarıyı 2-0 GÖLHİSARSPOR galip bitirdi. Maçın ikinci yarısının başında Muhammed SOLACAK kırmızı kart görünce MAKÜSPOR ikinci yarıyı on kişi oynamak zorunda kaldı. 
MAKÜSPOR’a GÖLHİSAR’da Fair Play Şoku

 

Burdur 1. Amatör Lig’i Play-Off karşılaşmalarının 2. Yarısında MAKÜSPOR, şampiyonluk mücadelesi için Gölhisar İlçe Stadı’nda GÖLHİSARSPOR ile karşı karşıya geldi.

İddiaya göre; "MAKÜSPOR kafilesini taşıyan otobüsün önü bir gurup holigan tarafından ilçe girişinde kesildi. Maytap, meşale ve torpillerle otobüse saldıran holiganlar ilçe merkezine gelindiğinde 10-15 araçlık konvoy ve yaklaşık 50 kişilik fanatik bir gurup tarafından yolu kesildi.

Burada da ellerindeki patlayıcı maddeler ve yumruklarla otobüse saldırdılar. Hiçbir önlemin alınmadığı ilçe girişinde maça az bir süre kalınması ve kafile otobüsüne saldırılması nedeniyle Rektör Danışmanı ve MAKÜSPOR Kulübü Başkanı Yrd. Doç. Dr. Mustafa KILINÇ, kulüp yöneticileri ile birlikte duruma müdahale etmeye çalıştı. Gurubun fiziki müdahalesi sonucunda teknik heyet ve futbolcularında otobüsten inmesiyle büyük bir arbede yaşandı. Bu sırada Kulüp Başkanına ve futbolculara saldıran guruba duyarlı vatandaşlar müdahale etti.

Olaylı bir şekilde stada ulaşan MAKÜSPOR Teknik direktör Yrd. Doç. Dr. Cem Sinan ARSLAN yönetiminde maça Rıdvan KAPLAN, Barış AYDIN, Akın AYKIN, Ali PARLA, Muhammed SOLACAK, Deniz ATİK, Musa SOLLAR, Emin İNCE, M. Anıl ALTUN, Cengizhan YILMAZ, İsmail ERKALAN on biriyle başladı. Maçı izleyenler arasında Rektör Danışmanı ve MAKÜSPOR Kulübü Başkanı Yrd. Doç. Dr. Mustafa KILINÇ, Gölhisar Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Ersan OKATAN, SKS Daire Başkanı Mehmet ŞİMŞEK, MAKÜ İdari ve Akademik Personeli ile ÜNİGFB, MAKÜ GENÇLİK taraftar grubu da vardı."

90 dakika boyunca centilmence oynanan maçın ilk yarısında MAKÜSPOR’un kalecisi Rıdvan KAPLAN kolundan sakatlandı. Kolundan sakatlanan KAPLAN’ın yerine MAKÜSPOR’un kalesine Mehmet CANKAR geçti. İlk yarıyı 2-0 GÖLHİSARSPOR galip bitirdi. Maçın ikinci yarısının başında Muhammed SOLACAK kırmızı kart görünce MAKÜSPOR ikinci yarıyı on kişi oynamak zorunda kaldı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.