MAKÜ'de Öğrenci Köyüne İlişkin Protokol imzalandı

Eğitim 12.04.2014 - 09:31, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

MAKÜ'de Öğrenci Köyüne İlişkin Protokol imzalandı

“Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Saime-Salih KONCA Öğrenci Köyü”ne İlişkin Protokolde İkinci Adım Atıldı
“Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Saime-Salih KONCA Öğrenci Köyü” adıyla İstiklal Yerleşkesi’nde, Hayırsever Saime KONCA tarafından öğrenci köyü içerisinde yer alan prefabrik binalarının yapılmasına ilişkin protokolde ikinci adım atıldı. Antalya’da gerçekleşen protokol toplantısında Üniversite Yapı işleri ve Teknik Daire Başkanı Ali Nihat GÜNDÜZALP, Hayırsever Saime KONCA, RB Group Yönetim Kurulu Başkanı Ruhi BAŞHELVACI ve Ahmet İLDEŞ bir araya geldi.  İstiklal Yerleşkesi’nde oluşturulacak olan öğrenci köyü için yerleşim projelerinin hazırlanıp alt yapı ve çevre düzenlenmesinin yapılmasının ardından,  Hayırsever Saime KONCA tarafından öğrenci köyüne 30’a yakın prefabrik bina inşa ettirilmesi ile Üniversite öğrencilerinin ve üniversiteyeelen misafirlerin konaklama ihtiyacının karşılanması planlanmaktadır.
“Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Saime-Salih KONCA Öğrenci Köyü”ne İlişkin Protokolde İkinci Adım Atıldı

“Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Saime-Salih KONCA Öğrenci Köyü” adıyla İstiklal Yerleşkesi’nde, Hayırsever Saime KONCA tarafından öğrenci köyü içerisinde yer alan prefabrik binalarının yapılmasına ilişkin protokolde ikinci adım atıldı.

Antalya’da gerçekleşen protokol toplantısında Üniversite Yapı işleri ve Teknik Daire Başkanı Ali Nihat GÜNDÜZALP, Hayırsever Saime KONCA, RB Group Yönetim Kurulu Başkanı Ruhi BAŞHELVACI ve Ahmet İLDEŞ bir araya geldi.

 İstiklal Yerleşkesi’nde oluşturulacak olan öğrenci köyü için yerleşim projelerinin hazırlanıp alt yapı ve çevre düzenlenmesinin yapılmasının ardından,  Hayırsever Saime KONCA tarafından öğrenci köyüne 30’a yakın prefabrik bina inşa ettirilmesi ile Üniversite öğrencilerinin ve üniversiteyeelen misafirlerin konaklama ihtiyacının karşılanması planlanmaktadır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.