MAKÜ MİNİKLERİ JANDARMA İLE TANIŞTI

Yaşam (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.01.2014 - 17:15, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

MAKÜ MİNİKLERİ JANDARMA İLE TANIŞTI

BURDUR JANDARMA KOMUTANLIĞI TARAFINDAN MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ ANAOKULU ÖĞRENCİLERİNE, JANDARMA TANITIM GÖSTERİSİ YAPILDI
Burdur Jandarma Komutanlığı tarafından Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) Anaokulu öğrencilerine, jandarma tanıtım gösterisi yapıldı. MAKÜ Anaokulu’nda öğrenim gören 4-5-6 yaşındaki öğrencilere, Jandarma Trafik Timleri, Jandarma Olay Yeri İnceleme Ekibi ve Çevik ve Uçak isimli jandarma köpekleri ile tanıtım gösterisi yapıldı. MAKÜ Burdur MYO bahçesinde gerçekleşen program öncesi minikler, jandarma köpekleri Çevik ve Uçak’ı sevdi. Programda ilk olarak Jandarma Trafik Timleri, miniklere hizmetlerini anlattı. Trafik Timleri daha sonra öğrencilere trafik kuralları hakkında bilgiler vererek, sorular sordu. Olay Yeri İnceleme Ekipleri ise öğrencilere parmak izi gibi örnekler vererek, görev ve hizmetlerinden bahsetti. Jandarma köpekleri ise öğrencilerden büyük ilgi gördü. Engelli platformlardan geçen Uçak ve Çevik isimli jandarma köpekleri, büyük alkış aldı. 
BURDUR JANDARMA KOMUTANLIĞI TARAFINDAN MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ ANAOKULU ÖĞRENCİLERİNE, JANDARMA TANITIM GÖSTERİSİ YAPILDI

Burdur Jandarma Komutanlığı tarafından Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) Anaokulu öğrencilerine, jandarma tanıtım gösterisi yapıldı. 
MAKÜ Anaokulu’nda öğrenim gören 4-5-6 yaşındaki öğrencilere, Jandarma Trafik Timleri, Jandarma Olay Yeri İnceleme Ekibi ve Çevik ve Uçak isimli jandarma köpekleri ile tanıtım gösterisi yapıldı. MAKÜ Burdur MYO bahçesinde gerçekleşen program öncesi minikler, jandarma köpekleri Çevik ve Uçak’ı sevdi. Programda ilk olarak Jandarma Trafik Timleri, miniklere hizmetlerini anlattı. Trafik Timleri daha sonra öğrencilere trafik kuralları hakkında bilgiler vererek, sorular sordu. Olay Yeri İnceleme Ekipleri ise öğrencilere parmak izi gibi örnekler vererek, görev ve hizmetlerinden bahsetti. Jandarma köpekleri ise öğrencilerden büyük ilgi gördü. Engelli platformlardan geçen Uçak ve Çevik isimli jandarma köpekleri, büyük alkış aldı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.