MAKÜ Veteriner Fakültesi IVSA Üyesi Oldu

Gündem 07.08.2018 - 15:53, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

MAKÜ Veteriner Fakültesi IVSA Üyesi Oldu

MAKÜ Veteriner Fakültesi IVSA Üyesi Oldu...
1953 yılında kurulan gönüllü veteriner öğrencileri tarafından yürütülen, kar amacı gütmeyen bir kuruluş olan Uluslararası Veteriner Öğrencileri Derneği (IVSA)’ya artık Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Veteriner Fakültesi öğrencileri de üye oldu. “Veteriner öğrencilerinin mesleki beceri, eğitim ve bilgisinin uluslararası uygulamalarını teşvik etmek için onların potansiyelini ve adanmışlığını kullanarak dünyada hayvanlara ve insanlara fayda sağlamak” misyonu ile hareket eden IVSA, otuz binin üzerinde öğrencinin dünya çapında iş birliğini geliştirmeye yardımcı oluyor. IVSA üyeleri arasındaki paylaşımı kolaylaştırarak ve hayvan sağlığı eğitimi, çeşitli güncel konularda kongreler ve sempozyumlar düzenleyerek birçok proje ve eğitim fırsatları sunuyor. Konu ile ilgili açıklama yapan Veteriner Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hakan ÖNER, IVSA’nın uluslararası bir kuruluş olduğunu ve binlerce öğrencinin bu üyelikte yer aldığına vurgu yaparak üyeliğin Veteriner Fakültesi öğrencilerinin kişisel gelişim ve mesleki becerilerine büyük katkısı olacağını vurguladı.
MAKÜ Veteriner Fakültesi IVSA Üyesi Oldu...

1953 yılında kurulan gönüllü veteriner öğrencileri tarafından yürütülen, kar amacı gütmeyen bir kuruluş olan Uluslararası Veteriner Öğrencileri Derneği (IVSA)’ya artık Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Veteriner Fakültesi öğrencileri de üye oldu.

“Veteriner öğrencilerinin mesleki beceri, eğitim ve bilgisinin uluslararası uygulamalarını teşvik etmek için onların potansiyelini ve adanmışlığını kullanarak dünyada hayvanlara ve insanlara fayda sağlamak” misyonu ile hareket eden IVSA, otuz binin üzerinde öğrencinin dünya çapında iş birliğini geliştirmeye yardımcı oluyor.

IVSA üyeleri arasındaki paylaşımı kolaylaştırarak ve hayvan sağlığı eğitimi, çeşitli güncel konularda kongreler ve sempozyumlar düzenleyerek birçok proje ve eğitim fırsatları sunuyor.

Konu ile ilgili açıklama yapan Veteriner Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hakan ÖNER, IVSA’nın uluslararası bir kuruluş olduğunu ve binlerce öğrencinin bu üyelikte yer aldığına vurgu yaparak üyeliğin Veteriner Fakültesi öğrencilerinin kişisel gelişim ve mesleki becerilerine büyük katkısı olacağını vurguladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.