MAKÜ ÜNLÜ SUNUCU ZAFER KİRAZ’I KONUK ETTİ

Gündem 19.10.2018 - 16:45, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

MAKÜ ÜNLÜ SUNUCU ZAFER KİRAZ’I KONUK ETTİ

Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Kültür ve Sosyal Araştırmalar Topluluğu tarafından iletişim zirvesi düzenlendi.
Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Kültür ve Sosyal Araştırmalar Topluluğu tarafından iletişim zirvesi düzenlendi. MAKÜ konferans ve sergi salonunda gerçekleştirilen iletişim zirvesinde sunucu Zafer KİRAZ “Dilimiz Kimliğimizdir” konulu konferansı verdi. Çok sayıda öğrencinin katıldığı konferansa AK Parti Burdur İl Başkanı Volkan MENGİ, Rektör Danışmanı Dr. Öğr. Üyesi Mustafa KILINÇ, akademik ve idari personel katıldı. Konferans MAKÜ Kültür ve Sosyal Araştırmalar Topluluğu Başkanı Ferdi ERSOY’un teşekkür konuşması ile başladı. Daha sonra deneyimli sunucu Zafer KİRAZ sahne alarak “Dilimiz Kimliğimizdir” konulu konferansını verdi. KİRAZ konuşmasında; Salda Gölünü ziyaret ettiğini ve böyle bir doğal güzelliği başka hiçbir yerde görmediğini söyledi. Birtakım şeylerin farkındalığını yaratmak için buraya geldiğini belirten KİRAZ sohbet ortamında Türkçe’nin nasıl düzgün kullanılacağını, her zaman her yerde düzgün diksiyonla konuşmanın mümkün olmadığını bunu sadece işimizde kullanmanın doğru olduğunu vurguladı. Öğrencilerden gelen soruları da yanıtlayan KİRAZ, nasihatlerde de bulundu. Öğrencilere seçici olun, araştırın ve kıymet bilin diyen KİRAZ, diğer üniversitelerde yaptığı söyleşilerdeki anılarını da anlattı. Programın sonunda Rektör Danışmanı Dr. Öğr. Üyesi Mustafa KILINÇ, Zafer KİRAZ’a MAKÜ anmalığı hediye etti.
Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Kültür ve Sosyal Araştırmalar Topluluğu tarafından iletişim zirvesi düzenlendi.

Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Kültür ve Sosyal Araştırmalar Topluluğu tarafından iletişim zirvesi düzenlendi. MAKÜ konferans ve sergi salonunda gerçekleştirilen iletişim zirvesinde sunucu Zafer KİRAZ “Dilimiz Kimliğimizdir” konulu konferansı verdi.

Çok sayıda öğrencinin katıldığı konferansa AK Parti Burdur İl Başkanı Volkan MENGİ, Rektör Danışmanı Dr. Öğr. Üyesi Mustafa KILINÇ, akademik ve idari personel katıldı.

Konferans MAKÜ Kültür ve Sosyal Araştırmalar Topluluğu Başkanı Ferdi ERSOY’un teşekkür konuşması ile başladı.

Daha sonra deneyimli sunucu Zafer KİRAZ sahne alarak “Dilimiz Kimliğimizdir” konulu konferansını verdi. KİRAZ konuşmasında; Salda Gölünü ziyaret ettiğini ve böyle bir doğal güzelliği başka hiçbir yerde görmediğini söyledi. Birtakım şeylerin farkındalığını yaratmak için buraya geldiğini belirten KİRAZ sohbet ortamında Türkçe’nin nasıl düzgün kullanılacağını, her zaman her yerde düzgün diksiyonla konuşmanın mümkün olmadığını bunu sadece işimizde kullanmanın doğru olduğunu vurguladı.

Öğrencilerden gelen soruları da yanıtlayan KİRAZ, nasihatlerde de bulundu. Öğrencilere seçici olun, araştırın ve kıymet bilin diyen KİRAZ, diğer üniversitelerde yaptığı söyleşilerdeki anılarını da anlattı.

Programın sonunda Rektör Danışmanı Dr. Öğr. Üyesi Mustafa KILINÇ, Zafer KİRAZ’a MAKÜ anmalığı hediye etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.