MAKÜ Uluslararası Sağlık Bilimleri ve Yaşam Kongresine ev sahipliği yapacak.

Dünya 07.11.2017 - 12:46, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

MAKÜ Uluslararası Sağlık Bilimleri ve Yaşam Kongresine ev sahipliği yapacak.

MAKÜ Uluslararası Sağlık Bilimleri ve Yaşam Kongresine ev sahipliği yapacak.
Vali Şerif Yılmaz, 2-5 Mayıs 2018 tarihleri arasında Uluslararası Sağlık Bilimleri ve Yaşam Kongresine ev sahipliği yapacak olan Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi heyetini kabul etti. Ziyarette, MAKÜ Rektör Danışmanı Yrd. Doç. Dr. Mustafa Kılınç, Bucak Sağlık Meslek Yüksek Okulu Müdürü Doç. Dr. Mümin Polat ve Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekan Yardımcısı Yrd. Doç Dr. Canan Demir Barutcu yer aldı. MAKÜ ev sahipliğinde yapılacak kongrenin onur kurulunda yer alacak Vali Şerif Yılmaz’a, kongre hakkında bilgi veren heyet kendisiyle karşılıklı görüş alışverişinde bulundu. Hızla gelişen ve büyüyen Mehmet Akif Ersoy Üniversitesinin ilimizde düzenlediği ulusal ve uluslararası konferans ve kongrelerle önemli programlara ev sahipliği yaptığını söyleyen Vali Yılmaz; bu tarz etkinliklerin önemine vurgu yaparak destek olma noktasında bizlerinde üzerine düşen ne varsa yapacaklarını ifade etti. MAKÜ ve Burdur ev sahipliğinde amacına ulaşan bir kongre gerçekleşmesini dileyen Vali Yılmaz, heyete bu süreçte yapacakları çalışmalarında başarılar diledi. Rektör Danışmanı Kılınç, Yüksekokul Müdürü Polat ve Dekan Yardımcısı Barutçu’da yakın ilgi ve alakasından dolayı Vali Yılmaz'a memnuniyetlerini ifade ederek teşekkür etti. 
MAKÜ Uluslararası Sağlık Bilimleri ve Yaşam Kongresine ev sahipliği yapacak.

Vali Şerif Yılmaz, 2-5 Mayıs 2018 tarihleri arasında Uluslararası Sağlık Bilimleri ve Yaşam Kongresine ev sahipliği yapacak olan Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi heyetini kabul etti.

Ziyarette, MAKÜ Rektör Danışmanı Yrd. Doç. Dr. Mustafa Kılınç, Bucak Sağlık Meslek Yüksek Okulu Müdürü Doç. Dr. Mümin Polat ve Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekan Yardımcısı Yrd. Doç Dr. Canan Demir Barutcu yer aldı.

MAKÜ ev sahipliğinde yapılacak kongrenin onur kurulunda yer alacak Vali Şerif Yılmaz’a, kongre hakkında bilgi veren heyet kendisiyle karşılıklı görüş alışverişinde bulundu.

Hızla gelişen ve büyüyen Mehmet Akif Ersoy Üniversitesinin ilimizde düzenlediği ulusal ve uluslararası konferans ve kongrelerle önemli programlara ev sahipliği yaptığını söyleyen Vali Yılmaz; bu tarz etkinliklerin önemine vurgu yaparak destek olma noktasında bizlerinde üzerine düşen ne varsa yapacaklarını ifade etti.

MAKÜ ve Burdur ev sahipliğinde amacına ulaşan bir kongre gerçekleşmesini dileyen Vali Yılmaz, heyete bu süreçte yapacakları çalışmalarında başarılar diledi.

Rektör Danışmanı Kılınç, Yüksekokul Müdürü Polat ve Dekan Yardımcısı Barutçu’da yakın ilgi ve alakasından dolayı Vali Yılmaz'a memnuniyetlerini ifade ederek teşekkür etti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.