MAKÜ Su Altı Sporları ve Dağcılık Topluluğu Kaş’ta Dalış Eğitimi Yaptı

Gündem 28.11.2018 - 09:39, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

MAKÜ Su Altı Sporları ve Dağcılık Topluluğu Kaş’ta Dalış Eğitimi Yaptı

Burdur MAKÜ Su Altı Sporları ve Dağcılık Topluluğu Kaş’ta Dalış Eğitimi Yaptı
 MAKÜ Su Altı Sporları ve Dağcılık Topluluğu Antalya Kaş’ta eğitim dalışı gerçekleştirdi. Üniversite öğrencilerinden yoğun ilginin olduğu CMAS 1 Yıldız Dalış Eğitimi, CMAS 2 Yıldız Dalış Eğitmeni Fatih ALBAYRAK ve Topluluk Başkanı CMAS 3 Yıldız Dalış Eğitmeni Osman ALTINTAŞ tarafından verildi. Daha önce MAKÜ Spor Tesislerinde uygulama eğitimini tamamlayan öğrenciler ilk kez deniz eğitimlerine katıldılar. Dalış becerileri ve kurallarını tecrübe eden öğrenciler dalış sonrasında uluslararası geçerliliği olan CMAS 1 Yıldız Dalışı Sertifikası almaya hak kazandılar. Topluluk Akademik Danışmanı Dr. Öğr. Üyesi Lokman YÜNLÜ koordinatörlüğünde 18 metre derinliğe kadar dalışların yapıldığı ve 2 gün süren eğitimlerde, öğrenciler uçak ve tank batıklarına da şahit oldular.
Burdur MAKÜ Su Altı Sporları ve Dağcılık Topluluğu Kaş’ta Dalış Eğitimi Yaptı

 MAKÜ Su Altı Sporları ve Dağcılık Topluluğu Antalya Kaş’ta eğitim dalışı gerçekleştirdi. Üniversite öğrencilerinden yoğun ilginin olduğu CMAS 1 Yıldız Dalış Eğitimi, CMAS 2 Yıldız Dalış Eğitmeni Fatih ALBAYRAK ve Topluluk Başkanı CMAS 3 Yıldız Dalış Eğitmeni Osman ALTINTAŞ tarafından verildi.

Daha önce MAKÜ Spor Tesislerinde uygulama eğitimini tamamlayan öğrenciler ilk kez deniz eğitimlerine katıldılar. Dalış becerileri ve kurallarını tecrübe eden öğrenciler dalış sonrasında uluslararası geçerliliği olan CMAS 1 Yıldız Dalışı Sertifikası almaya hak kazandılar.

Topluluk Akademik Danışmanı Dr. Öğr. Üyesi Lokman YÜNLÜ koordinatörlüğünde 18 metre derinliğe kadar dalışların yapıldığı ve 2 gün süren eğitimlerde, öğrenciler uçak ve tank batıklarına da şahit oldular.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.