MAKÜ SPOR – BUCAK GENÇLİK SPOR’U 8-1 MAĞLUP ETTİ

Spor 27.03.2017 - 14:54, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

MAKÜ SPOR – BUCAK GENÇLİK SPOR’U 8-1 MAĞLUP ETTİ

MAKÜ SPOR – BUCAK GENÇLİK SPOR’U 8-1 MAĞLUP ETTİ...
Burdur 1. Amatör Lig’i Play-Off karşılaşmalarının 2. Yarısında MAKÜSPOR, Bucak İlçe Stadı’nda BUCAK GENÇLİK SPOR ile karşı karşıya geldi. MAKÜSPOR – BUCAK GENÇLİK SPOR karşılaşması öncesinde MAKÜSPOR Başkanı ve Rektör Danışmanı Yrd. Doç. Dr. Mustafa KILINÇ’a, BUCAK GENÇLİK SPOR Başkanı İbrahim ÖZDAMAR çiçek takdim etti. Maçı izleyenler arasında Rektör Danışmanı Doç. Dr. Hüseyin DALĞAR, Rektör Danışmanı ve MAKÜSPOR Kulübü Başkanı Yrd. Doç. Dr. Mustafa KILINÇ, Burdur Gelişim Merkezi Müdürü Yrd. Doç. Dr. Ali Murat ALPARSLAN, Yrd. Doç. Dr. Gürkan DİLEK, MAKÜ İdari ve Akademik Personeli ve öğrencileri ile birlikte ÜNİGFB, MAKÜ GENÇLİK taraftar grubu da vardı. 90 dakika boyunca yaptıkları tezahüratlar ve söyledikleri şarkılarla tribünleri şenlik alanına çevirdiler.    Yrd. Doç. Dr. Cem Sinan ASLAN yönetiminde gerçekleştirilen maça Rıdvan KAPLAN, Barış AYDIN, Akın AYKIN, Ali PARLA, Muhammed SOLACAK, Ali İhsan DALDAL, Deniz ATİK, Musa SOLLAR, Emin İNCE, M. Anıl ALTUN, Cengizhan YILMAZ on biriyle başlayan MAKÜSPOR ilk yarıyı oynadığı güzel oyun ve Emin İNCE’nin attığı goller ile 3-1 tamamladı. Maçın ikinci yarısında ise gol rüzgârı esti. Emin İNCE ikinci yarı başlar başlamaz skoru 4 -1’e çıkardı. Emin İNCE’den sonra BUCAK GENÇLİK SPOR’un ağlarını Ali İhsan DALDAL, Ali PARLA ve ikinci yarı oyuna giren İsmail ERKALAN attığı 2 gol ile havalandırdı. Maç sonrası konuşan MAKÜSPOR Kulübü Başkanı Yrd. Doç. Dr. Mustafa KILINÇ: “Play- Off’da ikinci yarı hızlı başladık. Ve bugün galibiyetle Bucak’tan ayrılıyoruz. Misafirperverliğinden dolayı Bucak Gençlik Spor Başkanı Sayın İbrahim ÖZDAMAR’a çok teşekkür ediyorum. Önümüzde iki karşılaşma daha var. Hedefimiz önce Bal ligi sonra ise Burdur’un bir takımı olarak 3. Ligde Burdur’u temsil etmek istiyoruz. Biz Üniversitenin değil Burdur’un bir takımıyız. Burdur’umuzu en iyi şekilde temsil etmek için buradayız. Oğuzhan Sporumuzun Isparta Davraz Spor karşısında aldığı yenilgi bizi üzdü. Ama son iki maçta inşallah Oğuzhanspor’umuz alacağı galibiyetlerle şampiyonluk iddiasını sürdürüyor. Dualarımız, Oğuzhanspor’umuza” dedi. 
MAKÜ SPOR – BUCAK GENÇLİK SPOR’U 8-1 MAĞLUP ETTİ...

Burdur 1. Amatör Lig’i Play-Off karşılaşmalarının 2. Yarısında MAKÜSPOR, Bucak İlçe Stadı’nda BUCAK GENÇLİK SPOR ile karşı karşıya geldi. MAKÜSPOR – BUCAK GENÇLİK SPOR karşılaşması öncesinde MAKÜSPOR Başkanı ve Rektör Danışmanı Yrd. Doç. Dr. Mustafa KILINÇ’a, BUCAK GENÇLİK SPOR Başkanı İbrahim ÖZDAMAR çiçek takdim etti.

Maçı izleyenler arasında Rektör Danışmanı Doç. Dr. Hüseyin DALĞAR, Rektör Danışmanı ve MAKÜSPOR Kulübü Başkanı Yrd. Doç. Dr. Mustafa KILINÇ, Burdur Gelişim Merkezi Müdürü Yrd. Doç. Dr. Ali Murat ALPARSLAN, Yrd. Doç. Dr. Gürkan DİLEK, MAKÜ İdari ve Akademik Personeli ve öğrencileri ile birlikte ÜNİGFB, MAKÜ GENÇLİK taraftar grubu da vardı. 90 dakika boyunca yaptıkları tezahüratlar ve söyledikleri şarkılarla tribünleri şenlik alanına çevirdiler.   

Yrd. Doç. Dr. Cem Sinan ASLAN yönetiminde gerçekleştirilen maça Rıdvan KAPLAN, Barış AYDIN, Akın AYKIN, Ali PARLA, Muhammed SOLACAK, Ali İhsan DALDAL, Deniz ATİK, Musa SOLLAR, Emin İNCE, M. Anıl ALTUN, Cengizhan YILMAZ on biriyle başlayan MAKÜSPOR ilk yarıyı oynadığı güzel oyun ve Emin İNCE’nin attığı goller ile 3-1 tamamladı.

Maçın ikinci yarısında ise gol rüzgârı esti. Emin İNCE ikinci yarı başlar başlamaz skoru 4 -1’e çıkardı. Emin İNCE’den sonra BUCAK GENÇLİK SPOR’un ağlarını Ali İhsan DALDAL, Ali PARLA ve ikinci yarı oyuna giren İsmail ERKALAN attığı 2 gol ile havalandırdı.

Maç sonrası konuşan MAKÜSPOR Kulübü Başkanı Yrd. Doç. Dr. Mustafa KILINÇ: “Play- Off’da ikinci yarı hızlı başladık. Ve bugün galibiyetle Bucak’tan ayrılıyoruz. Misafirperverliğinden dolayı Bucak Gençlik Spor Başkanı Sayın İbrahim ÖZDAMAR’a çok teşekkür ediyorum. Önümüzde iki karşılaşma daha var. Hedefimiz önce Bal ligi sonra ise Burdur’un bir takımı olarak 3. Ligde Burdur’u temsil etmek istiyoruz. Biz Üniversitenin değil Burdur’un bir takımıyız. Burdur’umuzu en iyi şekilde temsil etmek için buradayız. Oğuzhan Sporumuzun Isparta Davraz Spor karşısında aldığı yenilgi bizi üzdü. Ama son iki maçta inşallah Oğuzhanspor’umuz alacağı galibiyetlerle şampiyonluk iddiasını sürdürüyor. Dualarımız, Oğuzhanspor’umuza” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.