MAKÜ Öğretim Üyesi Türk Tarih Kurumu Bilim Kurulu Üyeliğine Seçildi

Gündem 05.12.2018 - 10:41, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

MAKÜ Öğretim Üyesi Türk Tarih Kurumu Bilim Kurulu Üyeliğine Seçildi

MAKÜ Öğretim Üyesi Prof. Dr. Karaer Türk Tarih Kurumu Bilim Kurulu Üyeliğine Seçildi
Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi akademisyenleri, başarıyla göz doldurmaya devam ediyor. MAKÜ Eğitim Fakültesi öğretim üyesi Prof. Dr. Nihat KARAER, Türk Tarih Kurumu (TTK) Bilim Kurulu Üyeliğine layık görüldü. Atatürk Araştırma Merkezi, Atatürk Kültür Merkezi ve Türk Dil Kurumu ile birlikte Atatürk Kültür, Dil ve Tarih Yüksek Kurumu bünyesinde bulunan Türk Tarih Kurumu üyeliğine seçilen Prof. Dr. Nihat KARAER, üyelik belgesini düzenlenen törenle Atatürk Kültür, Dil ve Tarih Yüksek Kurumu Başkanı Prof. Dr. Derya ÖRS’ün elinden aldı. Türk ve Türkiye tarihini çağdaş sosyal bilim anlayışıyla araştırmak ve yaymak; bu alandaki araştırmaları desteklemeyi ve toplumdaki tarih bilincini geliştirmeyi görev edinen Türk Tarih Kurumu üyeliğine layık görülmekten duyduğu memnuniyeti dile getiren Prof. Dr. Nihat KARAER, aldığı sorumluluğu layıkıyla yerine getirebilmeyi umduğunu belirtti.
MAKÜ Öğretim Üyesi Prof. Dr. Karaer Türk Tarih Kurumu Bilim Kurulu Üyeliğine Seçildi

Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi akademisyenleri, başarıyla göz doldurmaya devam ediyor. MAKÜ Eğitim Fakültesi öğretim üyesi Prof. Dr. Nihat KARAER, Türk Tarih Kurumu (TTK) Bilim Kurulu Üyeliğine layık görüldü.

Atatürk Araştırma Merkezi, Atatürk Kültür Merkezi ve Türk Dil Kurumu ile birlikte Atatürk Kültür, Dil ve Tarih Yüksek Kurumu bünyesinde bulunan Türk Tarih Kurumu üyeliğine seçilen Prof. Dr. Nihat KARAER, üyelik belgesini düzenlenen törenle Atatürk Kültür, Dil ve Tarih Yüksek Kurumu Başkanı Prof. Dr. Derya ÖRS’ün elinden aldı.

Türk ve Türkiye tarihini çağdaş sosyal bilim anlayışıyla araştırmak ve yaymak; bu alandaki araştırmaları desteklemeyi ve toplumdaki tarih bilincini geliştirmeyi görev edinen Türk Tarih Kurumu üyeliğine layık görülmekten duyduğu memnuniyeti dile getiren Prof. Dr. Nihat KARAER, aldığı sorumluluğu layıkıyla yerine getirebilmeyi umduğunu belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.