MAKÜ ÖĞRENCİ KONSEYİNDEN DERGİMİZE ZİYARET

24.12.2016 - 15:05, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

MAKÜ ÖĞRENCİ KONSEYİNDEN DERGİMİZE ZİYARET

MAKÜ ÖĞRENCİ KONSEYİ DERGİMİZİ ZİYARET ETTİ
Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Öğrenci Konseyi Dergi Ayrıntı'yı ziyaret etti. Burdur'da halkın ve üniversitelilerin kaynaşıp bütünlük oluşturması amacıyla kurulan, bu doğrultuda resmi kurum ve kuruluşları, sivil toplum örgütlerini ve basın mensuplarını ziyaret ederek varsa sorun ve önerileri alıp bunları hayata geçirmek için çalıştıklarını dile getiren MAKÜ öğrenci Konseyi Başkanı Osman Uzunca, Dergi Ayrıntı'nın da Burdur ve Batı Akdeniz Bölgesinde önemli bir basın kuruluşu olduğunu ve ziyaret turlarına Dergi Ayrıntı ile devam ettiklerini söyledi. Ziyarette öğrenci konseyinden Eğitim Sorumlusu Mehmet Arı, Genel Sekreter İbrahim Işık da yer aldı. 
MAKÜ ÖĞRENCİ KONSEYİ DERGİMİZİ ZİYARET ETTİ

Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Öğrenci Konseyi Dergi Ayrıntı'yı ziyaret etti.

Burdur'da halkın ve üniversitelilerin kaynaşıp bütünlük oluşturması amacıyla kurulan, bu doğrultuda resmi kurum ve kuruluşları, sivil toplum örgütlerini ve basın mensuplarını ziyaret ederek varsa sorun ve önerileri alıp bunları hayata geçirmek için çalıştıklarını dile getiren MAKÜ öğrenci Konseyi Başkanı Osman Uzunca, Dergi Ayrıntı'nın da Burdur ve Batı Akdeniz Bölgesinde önemli bir basın kuruluşu olduğunu ve ziyaret turlarına Dergi Ayrıntı ile devam ettiklerini söyledi.

Ziyarette öğrenci konseyinden Eğitim Sorumlusu Mehmet Arı, Genel Sekreter İbrahim Işık da yer aldı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.