MAKÜ'lü Öğrenciler için ‘Ulaşım’ toplantısı' yapıldı

Gündem 28.10.2019 - 15:10, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

MAKÜ'lü Öğrenciler için ‘Ulaşım’ toplantısı' yapıldı

Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, ulaşım ücretlerine yönelik tepki gösteren öğrenciler için özel halk otobüsleri kooperatifi yetkilileri ile görüştü.
  Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, haftanın ilk mesaisine Halk Otobüsleri Kooperatifi Yönetimini makamına davet ederek, geçtiğimiz hafta sonu öğrencilerin halk otobüsü fiyatları nedeniyle yaptığı eylemiyle ilgili kendileriyle görüş alışverişinde bulundu.   Başkan Ercengiz, üniversiteli öğrencilerin sosyal medyada gündeme taşıdığı otobüs fiyatlarıyla ilgili yakın zamanda çözüm bulacaklarını belirtti. Sosyal medya gündeminin ardından öğrencilere ulaşım kolaylığı sağlanması için hemen harekete geçen Başkan Ercengiz, Burdur Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi ile makamında görüştü.   Karşılıklı yapılan istişareler sonucunda Başkan Ercengiz, kendilerinden bu konuda özverili bir çalışma yapmalarını ve öğrencilerin ulaşım ücretleri konusundaki sıkıntılarını gidermelerini istediğini belirtti. Halk Otobüsü Kooperatifi Yöneticileri de bu konuyu değerlendirebileceklerini, öğrencilerin misafirleri ve evlatları olduklarını vurgulayarak çalışma başlatacaklarını belirttiler.    Öğrencilerin ulaşım ücretlerine yönelik yaptıkları eylemin, yasal ve demokratik hakları  olduğuna dikkat çeken Başkan Ercengiz, “Bazı topluluklar tarafından işin siyasi tarafını da endişeyle izledik. Bu konuda öğrenci arkadaşlarımızın hiçbir siyasi eylemin arka bahçesi olmaması gerektiğini, sadece hak arayışı konusunda öğrencilerin her zaman yanında olduğumu belirtmek istiyorum.” Dedi.   Başkan Ercengiz, Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi ile varılan müjdeli kararı yakın zamanda açıklayacaklarını da ifade etti.
Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, ulaşım ücretlerine yönelik tepki gösteren öğrenciler için özel halk otobüsleri kooperatifi yetkilileri ile görüştü.

 

Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, haftanın ilk mesaisine Halk Otobüsleri Kooperatifi Yönetimini makamına davet ederek, geçtiğimiz hafta sonu öğrencilerin halk otobüsü fiyatları nedeniyle yaptığı eylemiyle ilgili kendileriyle görüş alışverişinde bulundu.

 

Başkan Ercengiz, üniversiteli öğrencilerin sosyal medyada gündeme taşıdığı otobüs fiyatlarıyla ilgili yakın zamanda çözüm bulacaklarını belirtti. Sosyal medya gündeminin ardından öğrencilere ulaşım kolaylığı sağlanması için hemen harekete geçen Başkan Ercengiz, Burdur Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi ile makamında görüştü.

 

Karşılıklı yapılan istişareler sonucunda Başkan Ercengiz, kendilerinden bu konuda özverili bir çalışma yapmalarını ve öğrencilerin ulaşım ücretleri konusundaki sıkıntılarını gidermelerini istediğini belirtti. Halk Otobüsü Kooperatifi Yöneticileri de bu konuyu değerlendirebileceklerini, öğrencilerin misafirleri ve evlatları olduklarını vurgulayarak çalışma başlatacaklarını belirttiler. 

 

Öğrencilerin ulaşım ücretlerine yönelik yaptıkları eylemin, yasal ve demokratik hakları  olduğuna dikkat çeken Başkan Ercengiz, “Bazı topluluklar tarafından işin siyasi tarafını da endişeyle izledik. Bu konuda öğrenci arkadaşlarımızın hiçbir siyasi eylemin arka bahçesi olmaması gerektiğini, sadece hak arayışı konusunda öğrencilerin her zaman yanında olduğumu belirtmek istiyorum.” Dedi.

 

Başkan Ercengiz, Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi ile varılan müjdeli kararı yakın zamanda açıklayacaklarını da ifade etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.