MAKÜ’lü Öğrenciden Türkiye’ye Örnek Çalışma

Gündem 30.01.2017 - 12:28, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

MAKÜ’lü Öğrenciden Türkiye’ye Örnek Çalışma

MAKÜ öğrencisi Hakkâri’de 15 Temmuz Dik Duruş Destanı Derneği açtı
Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Arkeoloji bölümü mezunu Nurcan Oktar Hakkâri’de 15 Temmuz Dik Duruş Destanı Derneği kurarak Milli Şair Mehmet Akif Ersoy’un yolundan gitti.   Hakkâri’de 15 Temmuz Dik Duruş Destanı Derneği kuran Nurcan Oktar, 15 Temmuz gecesi sokak sokak gezerek darbeye karşı çıktıklarını, halkın demokrasi ile yönetilmesi gerektiğini belirterek: “15 Temmuz gecesi çok zor geçti. Tek tek sokak aralarında gezerek evlerin camlarına vurarak halkı sokağa çağırdıklarını bu darbeye karşı çıkmaları gerektiğini söyledik. Sonraki günlerde de Valilik önünde ve meydanlardaki demokrasi nöbetlerinde dile getirmeye çalıştık.” dedi.   Oktar; “Sayın Cumhurbaşkanımızın sokağa çıkın çağrısından sonra bizler kendimizi bir nefer gibi dışarı attık. Türkiye’de ilk kez Hakkâri gibi bir ilde bu derneği kurarak bir ilke imza attık. Hedefimiz darbelere karşı kurulan bu derneğin halkı bilinçlendirmek ve topluma yararlı olmaktır. Derneğimizin başkanı Sosyolog Sayın Engin Özdemir, Başkan Yardımcısı Psikolog Barış Temelli ve ben Dernek Saymanı ve Halkla İlişkiler Uzmanı olarak Arkeoloji mezunuyum. Devletimizin PKK ile DHKPC ve FETÖ gibi terör örgütleri ile uğraşırken bizlerinde bir görevi olduğunu unutmadık ve Hakkâri gibi bir ilde bu görevi kendimize görev bilinci olarak adlettik. Bu minvalde de anayasa referandumunda da Hakkâri’de ‘EVET’ in yüksek bir rakamda çıkararak devletimize olan minnettarlığımızı göstereceğiz” dedi.
MAKÜ öğrencisi Hakkâri’de 15 Temmuz Dik Duruş Destanı Derneği açtı

Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Arkeoloji bölümü mezunu Nurcan Oktar Hakkâri’de 15 Temmuz Dik Duruş Destanı Derneği kurarak Milli Şair Mehmet Akif Ersoy’un yolundan gitti.

 

Hakkâri’de 15 Temmuz Dik Duruş Destanı Derneği kuran Nurcan Oktar, 15 Temmuz gecesi sokak sokak gezerek darbeye karşı çıktıklarını, halkın demokrasi ile yönetilmesi gerektiğini belirterek: “15 Temmuz gecesi çok zor geçti. Tek tek sokak aralarında gezerek evlerin camlarına vurarak halkı sokağa çağırdıklarını bu darbeye karşı çıkmaları gerektiğini söyledik. Sonraki günlerde de Valilik önünde ve meydanlardaki demokrasi nöbetlerinde dile getirmeye çalıştık.” dedi.

 

Oktar; “Sayın Cumhurbaşkanımızın sokağa çıkın çağrısından sonra bizler kendimizi bir nefer gibi dışarı attık. Türkiye’de ilk kez Hakkâri gibi bir ilde bu derneği kurarak bir ilke imza attık. Hedefimiz darbelere karşı kurulan bu derneğin halkı bilinçlendirmek ve topluma yararlı olmaktır. Derneğimizin başkanı Sosyolog Sayın Engin Özdemir, Başkan Yardımcısı Psikolog Barış Temelli ve ben Dernek Saymanı ve Halkla İlişkiler Uzmanı olarak Arkeoloji mezunuyum. Devletimizin PKK ile DHKPC ve FETÖ gibi terör örgütleri ile uğraşırken bizlerinde bir görevi olduğunu unutmadık ve Hakkâri gibi bir ilde bu görevi kendimize görev bilinci olarak adlettik. Bu minvalde de anayasa referandumunda da Hakkâri’de ‘EVET’ in yüksek bir rakamda çıkararak devletimize olan minnettarlığımızı göstereceğiz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.