MAKÜ Kurumsal Kimlik Çalışması Tamamlandı

Eğitim 31.12.2018 - 16:43, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

MAKÜ Kurumsal Kimlik Çalışması Tamamlandı

Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi kurumsallaşma yolunda Mehmet Akif Ersoy'la ödeşleşerek emin adımlarla ilerlemeye devam ediyor.
Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi kurumsallaşma yolunda emin adımlarla ilerlemeye devam ediyor. Bu kapsamda MAKÜ’nün mevcut tarihsel, kültürel özelliklerine, kuruluş amacına ve vizyonuna uygun evrensel standartlardaki kurumsal kimlik çalışması tamamlandı. 2018 yılı içerisinde hazırlanan Kurumsal Kimlik Kılavuzu üniversite senatosunca kabul edildi. Kurumsal Kimlik Komisyonu üyeleri Sanat ve Tasarım Fakültesi Dekanı Prof. Serdar TUNA, Görsel İletişim Tasarımı Bölümü Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Murat KARA, Kurumsal İletişim Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Onur BİROL ve Öğretim Görevlisi Yasemin KAYABAŞI tarafından yayına hazırlanan Kurumsal Kimlik Kılavuzu www.mehmetakif.edu.tr/kurumsal adresi üzerinden erişime açıldı. MAKÜ Rektörü Prof. Dr. Adem KORKMAZ konu ile ilgili yaptığı açıklamada “Akademik-idari birimlerimiz ve öğrencilerimiz tarafından üretilen basılı ve dijital görsel iletişim malzemeleri, üniversite kimliğimizin algılanmasında önemli rol oynamaktadır. Üniversitemizin kurumsal kimliğinin ve sahip olduğu değerlerin tutarlı şekilde yansıtılması, iletişim malzemelerinin içerdiği görsel öğelerde bütünlük sağlamamıza bağlıdır. Bu kapsamda üniversitemizin tarihsel ve kültürel özelliklerine, kuruluş amacı ve vizyonuna uygun olarak evrensel standartlardaki Kurumsal Kimlik Kılavuzu 2018 yılında tamamlanmış ve üniversitemiz senatosunun 16.08.2018 tarih ve 331 nolu toplantısında kabul edilmiştir. Titiz bir çalışma sonucunda oluşturulan bu kılavuz www.mehmetakif.edu.tr/kurumsal adresi üzerinden erişime açılmış ve tüm iletişim ortamlarında, üniversitemiz kurumsal kimliğinin güncel, etkili ve tutarlı şekilde yansıtılmasını sağlayacak çerçeveyi sunmaktadır. Kılavuz, temel kimlik öğelerimiz olan MAKÜ ambleminin ve yazısının kullanımından başlayarak, tüm iletişim ortamları için görsel iyileştirmeler ve tutarlı grafik düzenlemeler içermektedir. Üniversitemizin her düzeydeki bölüm ve biriminin tanımlamasında, mekan ve tesis işaretlemesinde, iç ve dış iletişim amaçlı malzeme üretiminde ve genel olarak kurumsal iletişimde sağlayacağımız bütünlük, bu kılavuzdaki ilke ve kurallara titizlikle uyulmasına bağlıdır. Bu kılavuzda tanımlanan her öğe, Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesinin kurumsal kimliğini tamamlayıcı bir değerdir ve bütünlüğün her şart altında korunması gerekmektedir. Kurumsal Kimlik Kılavuzunun hazırlanmasının her aşamasında emek veren herkese teşekkür ederim.” ifadelerini kullandı.
Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi kurumsallaşma yolunda Mehmet Akif Ersoy'la ödeşleşerek emin adımlarla ilerlemeye devam ediyor.

Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi kurumsallaşma yolunda emin adımlarla ilerlemeye devam ediyor. Bu kapsamda MAKÜ’nün mevcut tarihsel, kültürel özelliklerine, kuruluş amacına ve vizyonuna uygun evrensel standartlardaki kurumsal kimlik çalışması tamamlandı.

2018 yılı içerisinde hazırlanan Kurumsal Kimlik Kılavuzu üniversite senatosunca kabul edildi. Kurumsal Kimlik Komisyonu üyeleri Sanat ve Tasarım Fakültesi Dekanı Prof. Serdar TUNA, Görsel İletişim Tasarımı Bölümü Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Murat KARA, Kurumsal İletişim Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Onur BİROL ve Öğretim Görevlisi Yasemin KAYABAŞI tarafından yayına hazırlanan Kurumsal Kimlik Kılavuzu www.mehmetakif.edu.tr/kurumsal adresi üzerinden erişime açıldı.

MAKÜ Rektörü Prof. Dr. Adem KORKMAZ konu ile ilgili yaptığı açıklamada “Akademik-idari birimlerimiz ve öğrencilerimiz tarafından üretilen basılı ve dijital görsel iletişim malzemeleri, üniversite kimliğimizin algılanmasında önemli rol oynamaktadır. Üniversitemizin kurumsal kimliğinin ve sahip olduğu değerlerin tutarlı şekilde yansıtılması, iletişim malzemelerinin içerdiği görsel öğelerde bütünlük sağlamamıza bağlıdır. Bu kapsamda üniversitemizin tarihsel ve kültürel özelliklerine, kuruluş amacı ve vizyonuna uygun olarak evrensel standartlardaki Kurumsal Kimlik Kılavuzu 2018 yılında tamamlanmış ve üniversitemiz senatosunun 16.08.2018 tarih ve 331 nolu toplantısında kabul edilmiştir. Titiz bir çalışma sonucunda oluşturulan bu kılavuz www.mehmetakif.edu.tr/kurumsal adresi üzerinden erişime açılmış ve tüm iletişim ortamlarında, üniversitemiz kurumsal kimliğinin güncel, etkili ve tutarlı şekilde yansıtılmasını sağlayacak çerçeveyi sunmaktadır. Kılavuz, temel kimlik öğelerimiz olan MAKÜ ambleminin ve yazısının kullanımından başlayarak, tüm iletişim ortamları için görsel iyileştirmeler ve tutarlı grafik düzenlemeler içermektedir. Üniversitemizin her düzeydeki bölüm ve biriminin tanımlamasında, mekan ve tesis işaretlemesinde, iç ve dış iletişim amaçlı malzeme üretiminde ve genel olarak kurumsal iletişimde sağlayacağımız bütünlük, bu kılavuzdaki ilke ve kurallara titizlikle uyulmasına bağlıdır. Bu kılavuzda tanımlanan her öğe, Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesinin kurumsal kimliğini tamamlayıcı bir değerdir ve bütünlüğün her şart altında korunması gerekmektedir. Kurumsal Kimlik Kılavuzunun hazırlanmasının her aşamasında emek veren herkese teşekkür ederim.” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.