MAKÜ Köy Okulundaki Öğrencileri Sinema ile Tanıştırdı

Eğitim 10.04.2017 - 16:00, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

MAKÜ Köy Okulundaki Öğrencileri Sinema ile Tanıştırdı

“Anadolu ile El Ele” projesi kapsamında Burdur Bucak ilçesi Seydiköy İlkokulunda öğrenciler ilk kez sinema ile tanıştılar.
“Anadolu ile El Ele” projesi kapsamında Burdur Bucak ilçesi Seydiköy İlkokulunda öğrenciler ilk kez sinema ile tanıştılar. Akademik Danışmanlığını Yrd. Doç. Dr. Mümin POLAT’ın yaptığı Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi AKUT Öğrenci Topluluğu; AKUT ile işbirliği çerçevesinde “Anadolu ile El Ele” projesi kapsamında “Mutlu Et Onları” etkinliği düzenlendi. Etkinlik kapsamında Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi AKUT Öğrenci Topluluğu tarafından Bucak’a bağlı Seydiköy İlkokulu'nda “Afet Bilinçlendirme” semineri yapıldı.   Seydiköy İlköğretim Okulu öğrencileri ile birlikte seminer sonrası sinema filmi izledi. Bu kapsamda köy okulundaki öğrenciler de ilk defa sinemayla tanışmış oldular. Öğrencilere daha iyi bir eğitim sunmak için okul kütüphanesine kitap desteğinde bulunuldu.   Etkinliğin sonunda Seydiköy Muhtarı Yusuf Yıldız ve Seydiköy İlköğretim Okul Müdürü Osman Kalkan; Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi’nin katkılarıyla gerçekleştirilen bu etkinlikten dolayı memnuniyetlerini belirterek, Rektör Prof. Dr. Adem KORKMAZ ve AKUT öğrenci topluluğu üyesi öğrencilerine teşekkür ederek Seydiköy’ün tarihini anlatan kitapları hediye ettiler. 
“Anadolu ile El Ele” projesi kapsamında Burdur Bucak ilçesi Seydiköy İlkokulunda öğrenciler ilk kez sinema ile tanıştılar.

“Anadolu ile El Ele” projesi kapsamında Burdur Bucak ilçesi Seydiköy İlkokulunda öğrenciler ilk kez sinema ile tanıştılar.

Akademik Danışmanlığını Yrd. Doç. Dr. Mümin POLAT’ın yaptığı Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi AKUT Öğrenci Topluluğu; AKUT ile işbirliği çerçevesinde “Anadolu ile El Ele” projesi kapsamında “Mutlu Et Onları” etkinliği düzenlendi.

Etkinlik kapsamında Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi AKUT Öğrenci Topluluğu tarafından Bucak’a bağlı Seydiköy İlkokulu'nda “Afet Bilinçlendirme” semineri yapıldı.

 

Seydiköy İlköğretim Okulu öğrencileri ile birlikte seminer sonrası sinema filmi izledi. Bu kapsamda köy okulundaki öğrenciler de ilk defa sinemayla tanışmış oldular. Öğrencilere daha iyi bir eğitim sunmak için okul kütüphanesine kitap desteğinde bulunuldu.

 

Etkinliğin sonunda Seydiköy Muhtarı Yusuf Yıldız ve Seydiköy İlköğretim Okul Müdürü Osman Kalkan; Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi’nin katkılarıyla gerçekleştirilen bu etkinlikten dolayı memnuniyetlerini belirterek, Rektör Prof. Dr. Adem KORKMAZ ve AKUT öğrenci topluluğu üyesi öğrencilerine teşekkür ederek Seydiköy’ün tarihini anlatan kitapları hediye ettiler. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.