MAKÜ, KÖLN’E ÇIKARMA YAPTI

Dünya 27.09.2016 - 16:28, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

MAKÜ, KÖLN’E ÇIKARMA YAPTI

Rektör Korkmaz ve Beraberindeki Heyet Köln’de
Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) Rektörü Prof. Dr. Adem Korkmaz; Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Durmuş Acar, Mühendislik Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Latif Gürkan Kaya, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sibel Karakelle,  Uluslararası İlişkiler Koordinatörü Doç. Dr. Dursun Köse, Rektör Danışmanları Doç. Dr. Hüseyin Dalğar, Yrd. Doç. Dr. Mustafa Kılınç ile birlikte Köln Başkonsolosu Hüseyin Emre Engin'i makamında ziyaret etti. Oldukça sıcak bir ortamda gerçekleşen ziyarette Rektör Korkmaz, hem MAKÜ ve hem de Köln ziyaretleri hakkında bilgiler verdi. Başkonsolos Hüseyin Emre Engin, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirip, Köln’ün bir sanayi şehri olduğunu vurgulayarak, mesleki ve teknik eğitimin nasıl verildiği hakkında bilgileri aktardılar. Engin, Köln Başkonsolosluğu olarak, adını İstiklal şairi Mehmet Akif Ersoy’dan alan MAKÜ’ye her türlü yardıma ve desteğe hazır olduklarını vurguladı. Ziyaret sonunda Rektör Korkmaz tarafından Başkonsolos Engin’e MAKÜ anmalığı takdim edildi.
Rektör Korkmaz ve Beraberindeki Heyet Köln’de

Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) Rektörü Prof. Dr. Adem Korkmaz; Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Durmuş Acar, Mühendislik Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Latif Gürkan Kaya, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sibel Karakelle,  Uluslararası İlişkiler Koordinatörü Doç. Dr. Dursun Köse, Rektör Danışmanları Doç. Dr. Hüseyin Dalğar, Yrd. Doç. Dr. Mustafa Kılınç ile birlikte Köln Başkonsolosu Hüseyin Emre Engin'i makamında ziyaret etti.

Oldukça sıcak bir ortamda gerçekleşen ziyarette Rektör Korkmaz, hem MAKÜ ve hem de Köln ziyaretleri hakkında bilgiler verdi.

Başkonsolos Hüseyin Emre Engin, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirip, Köln’ün bir sanayi şehri olduğunu vurgulayarak, mesleki ve teknik eğitimin nasıl verildiği hakkında bilgileri aktardılar.

Engin, Köln Başkonsolosluğu olarak, adını İstiklal şairi Mehmet Akif Ersoy’dan alan MAKÜ’ye her türlü yardıma ve desteğe hazır olduklarını vurguladı.

Ziyaret sonunda Rektör Korkmaz tarafından Başkonsolos Engin’e MAKÜ anmalığı takdim edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.