MAKÜ Halkoyunları Ekibi Türkiye Şampiyonu Oldu

Gündem 30.04.2018 - 11:36, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

MAKÜ Halkoyunları Ekibi Türkiye Şampiyonu Oldu

Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Halk Oyunları Ekibi, üniversitelerarası düzenlenen 16. Üniversiteler Halk Dansları yarışmasından birincilikle döndü. 26 Nisan 2018 tarihinde Üniversite Sporları Federasyonu tarafından Antalya’da düzenlenen Halkoyunları Grup Yarışması’nda MAKÜ Halkoyunları Ekibi, 13 takım arasında birinci olarak Türkiye Şampiyonasına katılma hakkını elde etti.  29 Nisan 2018 Pazar günü yapılan Türkiye Şampiyonası’nda da tüm yeteneğini sergileyen Öğr. Gör. Nurgül MIHLADIZ antrenörlüğündeki MAKÜ Halkoyunları Ekibi, Türkiye birincisi olarak madalyanın sahibi oldu. MAKÜ Halkoyunları Ekibi, 92,53 puanla Burdur ve Teke Yöresi folklorunu her yönüyle başarıyla temsil ederek hem MAKÜ’nün hem de Burdur’un adını gururla duyurdu. Yarışmada 92,53 puanla MAKÜ Halkoyunları Ekibi birinci olurken, Yıldız Teknik Üniversitesi 91,50 puanla 2., Trakya Üniversitesi 91,30 ile 3., On dokuz Mayıs Üniversitesi ise 90,33 puanla 4. oldu.

Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Halk Oyunları Ekibi, üniversitelerarası düzenlenen 16. Üniversiteler Halk Dansları yarışmasından birincilikle döndü.

26 Nisan 2018 tarihinde Üniversite Sporları Federasyonu tarafından Antalya’da düzenlenen Halkoyunları Grup Yarışması’nda MAKÜ Halkoyunları Ekibi, 13 takım arasında birinci olarak Türkiye Şampiyonasına katılma hakkını elde etti. 

29 Nisan 2018 Pazar günü yapılan Türkiye Şampiyonası’nda da tüm yeteneğini sergileyen Öğr. Gör. Nurgül MIHLADIZ antrenörlüğündeki MAKÜ Halkoyunları Ekibi, Türkiye birincisi olarak madalyanın sahibi oldu.

MAKÜ Halkoyunları Ekibi, 92,53 puanla Burdur ve Teke Yöresi folklorunu her yönüyle başarıyla temsil ederek hem MAKÜ’nün hem de Burdur’un adını gururla duyurdu.

Yarışmada 92,53 puanla MAKÜ Halkoyunları Ekibi birinci olurken, Yıldız Teknik Üniversitesi 91,50 puanla 2., Trakya Üniversitesi 91,30 ile 3., On dokuz Mayıs Üniversitesi ise 90,33 puanla 4. oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.