MAKÜ’den yeni öğrencilerine oryantasyon eğitimi

Eğitim 05.10.2018 - 17:51, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

MAKÜ’den yeni öğrencilerine oryantasyon eğitimi

Yeni Kayıt Yaptıran Öğrenciler için Oryantasyon Eğitimi Düzenlendi
Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi’nde 2018-2019 akademik yılında kayıt yaptıran 1.sınıf öğrencileri için Oryantasyon Programı düzenlendi. Kurumsal İletişim Uygulama ve Araştırma Merkezi (KİMER) koordinasyonunda gerçekleştirilen ve bir hafta süren program kapsamında üniversitenin birçok biriminden katılan yetkililer tarafından öğrencilere bilgiler verildi. Oryantasyon Programı kapsamında ilk olarak İstiklal Yerleşkesi gezisi gerçekleştirildi. Gezi sırasında KİMER çalışanlarınca yerleşkede yer alan birimler hakkında bilgiler aktarıldı. Yerleşke gezisinin ardından Avşar Han ve Konferans Salonu’nda üniversitenin tüm birimleri ile ilgili yetkili kişilerce detaylı bilgilerin yapıldığı sunumlar gerçekleştirildi. Sunumlarda MAKÜ’nün resmi maskotu olan Teke hakkında bilgiler de verildi. Öğrenciler, dik kayalıklı yamaçlar ile uçurum kenarlarındaki çalı ve ağaçlarla kaplı yerlerde yaşadığı için maceraperest ama aynı zamanda azimli ve kararlı olan keçi görselinin kullanıldığı maskot ile tanıştı. Bu yıl ilk defa görücüye çıkan ve öğrencilerin her yerde görmeye alışacağı Teke dışında programda MAKÜ Sosyal Mobil Uygulaması ile ilgili bilgiler de verildi.  Sunumlarda ayrıca, Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı, Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı, Bilgi İşlem Daire Başkanlığı, Kütüphane Daire Başkanlığı, Aile Hekimliği, Spor Tesisleri, Koordinatörlükler, Öğrenci Destek Merkezi (ÖDEMER) ve Kariyer Geliştirme birimi tarafından da öğrencilere detaylı bilgiler verildi. Oryantasyon programı sunumları öğrencilerden gelen soruların yetkililerce cevaplanması ile son buldu.
Yeni Kayıt Yaptıran Öğrenciler için Oryantasyon Eğitimi Düzenlendi

Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi’nde 2018-2019 akademik yılında kayıt yaptıran 1.sınıf öğrencileri için Oryantasyon Programı düzenlendi.

Kurumsal İletişim Uygulama ve Araştırma Merkezi (KİMER) koordinasyonunda gerçekleştirilen ve bir hafta süren program kapsamında üniversitenin birçok biriminden katılan yetkililer tarafından öğrencilere bilgiler verildi.

Oryantasyon Programı kapsamında ilk olarak İstiklal Yerleşkesi gezisi gerçekleştirildi. Gezi sırasında KİMER çalışanlarınca yerleşkede yer alan birimler hakkında bilgiler aktarıldı.

Yerleşke gezisinin ardından Avşar Han ve Konferans Salonu’nda üniversitenin tüm birimleri ile ilgili yetkili kişilerce detaylı bilgilerin yapıldığı sunumlar gerçekleştirildi.

Sunumlarda MAKÜ’nün resmi maskotu olan Teke hakkında bilgiler de verildi. Öğrenciler, dik kayalıklı yamaçlar ile uçurum kenarlarındaki çalı ve ağaçlarla kaplı yerlerde yaşadığı için maceraperest ama aynı zamanda azimli ve kararlı olan keçi görselinin kullanıldığı maskot ile tanıştı. Bu yıl ilk defa görücüye çıkan ve öğrencilerin her yerde görmeye alışacağı Teke dışında programda MAKÜ Sosyal Mobil Uygulaması ile ilgili bilgiler de verildi.

 Sunumlarda ayrıca, Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı, Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı, Bilgi İşlem Daire Başkanlığı, Kütüphane Daire Başkanlığı, Aile Hekimliği, Spor Tesisleri, Koordinatörlükler, Öğrenci Destek Merkezi (ÖDEMER) ve Kariyer Geliştirme birimi tarafından da öğrencilere detaylı bilgiler verildi.

Oryantasyon programı sunumları öğrencilerden gelen soruların yetkililerce cevaplanması ile son buldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.