MAKÜ’den Erasmus Öğrencilerine Yabancı Dil Eğitimi Desteği

Eğitim 05.04.2018 - 12:19, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

MAKÜ’den Erasmus Öğrencilerine Yabancı Dil Eğitimi Desteği

MAKÜ’den Erasmus Öğrencilerine Yabancı Dil Eğitimi Desteği
Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Ofisi, 2018-2019 Akademik yılı Erasmus+ Değişim programına başvuran ve değerlendirmeler sonucu programdan yararlanmaya hak kazanan öğrenciler için yabancı dil eğitimi desteği sağlıyor. Yabancı dil bilgisi Erasmus+ Programı ile yurt dışına giden öğrencilerimiz için önemli bir koşul olduğu herkesçe bilinen bir gerçek. Belirli düzeyde İngilizce dil becerisine sahip öğrencilerimiz bu becerilerini biraz daha geliştirmek için kısa süreli ve yoğun takviye ile dil eğitimi alacaklar. Bu bağlamda Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Koordinatörlüğü ile Amerikan Kültür Yabancı Dil Kursu arasında Dil Eğitimi protokol imzalandı. Protokol ile Erasmus hareketliğine gidecek öğrenciler toplamda 96 saat İngilizce ders alarak yabancı dil seviyelerini arttırmaları hedefleniyor.
MAKÜ’den Erasmus Öğrencilerine Yabancı Dil Eğitimi Desteği

Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Ofisi, 2018-2019 Akademik yılı Erasmus+ Değişim programına başvuran ve değerlendirmeler sonucu programdan yararlanmaya hak kazanan öğrenciler için yabancı dil eğitimi desteği sağlıyor.

Yabancı dil bilgisi Erasmus+ Programı ile yurt dışına giden öğrencilerimiz için önemli bir koşul olduğu herkesçe bilinen bir gerçek. Belirli düzeyde İngilizce dil becerisine sahip öğrencilerimiz bu becerilerini biraz daha geliştirmek için kısa süreli ve yoğun takviye ile dil eğitimi alacaklar.

Bu bağlamda Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Koordinatörlüğü ile Amerikan Kültür Yabancı Dil Kursu arasında Dil Eğitimi protokol imzalandı. Protokol ile Erasmus hareketliğine gidecek öğrenciler toplamda 96 saat İngilizce ders alarak yabancı dil seviyelerini arttırmaları hedefleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.