MAKÜ’DEN BİR BAŞARI DAHA

Eğitim 22.10.2018 - 14:44, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

MAKÜ’DEN BİR BAŞARI DAHA

MAKÜ Öğrencisi Fatih ERDİN, Dünya Şampiyonası’ndan Gümüş Madalya ile Döndü
Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu öğrencisi Fatih ERDİN, Macaristan’ın başkenti Budapeşte’de düzenlenen Büyükler Dünya Güreş Şampiyonası’nda gümüş madalya kazandı. Papp Laszlo Spor Salonu’nda gerçekleştirilen şampiyonada serbest stil 86 kiloda ABD’li David Morris TAYLOR ile karşılaşan Fatih ERDİN, rakibine karşı mağlup olarak gümüş madalya elde etti. Elde ettiği ikincilikle gümüş madalya sahibi olan Fatih ERDİN’i tebrik eden Rektör Prof. Dr. Adem KORKMAZ, “Fatih, katıldığı Dünya Güreş Şampiyonası’nda sadece üniversitemizi değil ülkemizi de temsil etti ve bizleri gururlandırdı. Spora ve spor alanında yaptığımız yatırımların böylesi geri dönüşlerine şahit olmak bizlere güç veriyor. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” dedi.
MAKÜ Öğrencisi Fatih ERDİN, Dünya Şampiyonası’ndan Gümüş Madalya ile Döndü

Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu öğrencisi Fatih ERDİN, Macaristan’ın başkenti Budapeşte’de düzenlenen Büyükler Dünya Güreş Şampiyonası’nda gümüş madalya kazandı.

Papp Laszlo Spor Salonu’nda gerçekleştirilen şampiyonada serbest stil 86 kiloda ABD’li David Morris TAYLOR ile karşılaşan Fatih ERDİN, rakibine karşı mağlup olarak gümüş madalya elde etti.

Elde ettiği ikincilikle gümüş madalya sahibi olan Fatih ERDİN’i tebrik eden Rektör Prof. Dr. Adem KORKMAZ, “Fatih, katıldığı Dünya Güreş Şampiyonası’nda sadece üniversitemizi değil ülkemizi de temsil etti ve bizleri gururlandırdı. Spora ve spor alanında yaptığımız yatırımların böylesi geri dönüşlerine şahit olmak bizlere güç veriyor. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.