MAKÜ’de “Bir Dakika Yerime Geçer Misin?” Etkinliği

Gündem 04.12.2019 - 12:11, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

MAKÜ’de “Bir Dakika Yerime Geçer Misin?” Etkinliği

  Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Sosyal Yaşam Topluluğu tarafından 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısı ile “Bir Dakika Yerime Geçer misin?” etkinliği düzenlendi. Avşar Han’da gerçekleştirilen etkinlikte engelli bireyleri anlamak, empati yapmak ve onlar gibi düşünebilmek amacıyla parkur oluşturuldu. Sosyal farkındalık projesi olarak yapılan etkinlikte akademisyen ve öğrenciler görme ve yürüme engellileri anlamak adına gözlerine bant takarak ve tekerlekli sandalye kullanarak deneme yaptılar. Topluluk üyeleri hazırladıkları bu parkurla engellilerin yaşadıkları zorlukları uygulamalı olarak gösterdiler.

 

Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Sosyal Yaşam Topluluğu tarafından 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısı ile “Bir Dakika Yerime Geçer misin?” etkinliği düzenlendi.

Avşar Han’da gerçekleştirilen etkinlikte engelli bireyleri anlamak, empati yapmak ve onlar gibi düşünebilmek amacıyla parkur oluşturuldu. Sosyal farkındalık projesi olarak yapılan etkinlikte akademisyen ve öğrenciler görme ve yürüme engellileri anlamak adına gözlerine bant takarak ve tekerlekli sandalye kullanarak deneme yaptılar. Topluluk üyeleri hazırladıkları bu parkurla engellilerin yaşadıkları zorlukları uygulamalı olarak gösterdiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.