MAKÜ’DE BAYRAMLAŞMA

Gündem 13.06.2018 - 10:01, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

MAKÜ’DE BAYRAMLAŞMA

MAKÜ’de Bayramlaşma Töreni Gerçekleştirildi
Ramazan Bayramı nedeniyle düzenlenen bayramlaşma töreni Rektörlük binasında gerçekleştirildi. Rektör Prof. Dr. Adem KORKMAZ’ın ev sahipliğinde gerçekleşen bayramlaşma törenine Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Durmuş ACAR, Prof. Dr. Mehmet KARACA ve Prof. Dr. Hüseyin DALĞAR, Genel Sekreter Ali Nihat GÜNDÜZALP, Rektör Danışmanları Doç. Dr. Ömer TEKŞEN ve Dr. Öğr. Üyesi Mustafa KILINÇ ile fakülte dekanları, yüksekokul müdürleri, daire başkanları, öğretim üyeleri ile akademik ve idari personel katıldı. Bayramların sevinç ve mutluluklarla dolu anlar olduğunu belirten Rektör KORKMAZ, Üniversite personelinin Ramazan Bayramı’nı kutlayıp; sağlık, mutluluk ve başarı dileklerinde bulundu.
MAKÜ’de Bayramlaşma Töreni Gerçekleştirildi

Ramazan Bayramı nedeniyle düzenlenen bayramlaşma töreni Rektörlük binasında gerçekleştirildi.

Rektör Prof. Dr. Adem KORKMAZ’ın ev sahipliğinde gerçekleşen bayramlaşma törenine Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Durmuş ACAR, Prof. Dr. Mehmet KARACA ve Prof. Dr. Hüseyin DALĞAR, Genel Sekreter Ali Nihat GÜNDÜZALP, Rektör Danışmanları Doç. Dr. Ömer TEKŞEN ve Dr. Öğr. Üyesi Mustafa KILINÇ ile fakülte dekanları, yüksekokul müdürleri, daire başkanları, öğretim üyeleri ile akademik ve idari personel katıldı.

Bayramların sevinç ve mutluluklarla dolu anlar olduğunu belirten Rektör KORKMAZ, Üniversite personelinin Ramazan Bayramı’nı kutlayıp; sağlık, mutluluk ve başarı dileklerinde bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.