MAKÜ & BASIN & İDARECİLER EL ELE

Gündem 11.01.2018 - 09:40, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

MAKÜ & BASIN & İDARECİLER EL ELE

10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ VE 10 OCAK İDARECİLER GÜNÜ MAKÜ AVŞARHAN’DA AKŞAM YEMEĞİ İLE KUTLANDI.
  Canlı müzik eşliğindeki yemekte günün anlam ve önemine ilişkin yapılan konuşmalar, değerlendirmeler, Burdur Gazeteciler Cemiyetinin kurucularına plaket verilmesi gerçekleştirildi. Yemekte Burdur Valisi Şerif Yılmaz ve MAKÜ Rektörü Prof. Dr. Adem Korkmaz başta olmak üzere il ve ilçelerin belediye başkan ve belediye başkan yardımcıları, protokol mensupları, siyasi partilerin temsilcileri, basın mensupları aileleriyle birlikte yer aldı. VALİ YILMAZ’DAN SAĞDUYULU KONUŞMA Vali Şerif Yılmaz konuşmasında sağduyulu bir yaklaşım sergiledi ve terör örgütlerine, FETÖ gibi unsurlara devletin yaklaşımından, OHAL durumlarından bahsetti ve “Bağımsız şekilde, kendi hür iradesiyle yazabilen, konuşabilen ortamlar Türkiye’nin muasır medeniyetler seviyesine ulaşmasındaki yol taşlarından bir tanesidir.” dedi. BASIN 24 SAAT GÖREV BAŞINDA MAKÜ Rektörü Prof. Dr. Adem Korkmaz da basının 24 saat görev başında olduğunu, teknolojiyle kamuoyuna ve okur kitlesine fırsatlar sunulduğunu, bir haberin 20 dakika içerisinde ulusal basında yayınlanabileceğini belirterek “Bu açıdan basın çok daha ciddi bir sorumluluğu aldı... MAKÜ elbette Burdur’un gözbebeğidir. İletişim MYO kurmak istiyoruz. Hayvancılık MYO’nun da temelini oluşturuyor…” dedi. BÜYÜK BURDUR AİLESİ BGC Başkanı Kürşat Tuncel ise yaptığı konuşmasında toplananların büyük Burdur ailesi olduğunu belirtip, 10 Ocak’ın tarihçesini ve dünden bugüne basın sektöründeki gelişmeleri kesitli kesitler vererek dile getirdi.   
10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ VE 10 OCAK İDARECİLER GÜNÜ MAKÜ AVŞARHAN’DA AKŞAM YEMEĞİ İLE KUTLANDI.

 

Canlı müzik eşliğindeki yemekte günün anlam ve önemine ilişkin yapılan konuşmalar, değerlendirmeler, Burdur Gazeteciler Cemiyetinin kurucularına plaket verilmesi gerçekleştirildi. Yemekte Burdur Valisi Şerif Yılmaz ve MAKÜ Rektörü Prof. Dr. Adem Korkmaz başta olmak üzere il ve ilçelerin belediye başkan ve belediye başkan yardımcıları, protokol mensupları, siyasi partilerin temsilcileri, basın mensupları aileleriyle birlikte yer aldı.

VALİ YILMAZ’DAN SAĞDUYULU KONUŞMA

Vali Şerif Yılmaz konuşmasında sağduyulu bir yaklaşım sergiledi ve terör örgütlerine, FETÖ gibi unsurlara devletin yaklaşımından, OHAL durumlarından bahsetti ve “Bağımsız şekilde, kendi hür iradesiyle yazabilen, konuşabilen ortamlar Türkiye’nin muasır medeniyetler seviyesine ulaşmasındaki yol taşlarından bir tanesidir.” dedi.

BASIN 24 SAAT GÖREV BAŞINDA

MAKÜ Rektörü Prof. Dr. Adem Korkmaz da basının 24 saat görev başında olduğunu, teknolojiyle kamuoyuna ve okur kitlesine fırsatlar sunulduğunu, bir haberin 20 dakika içerisinde ulusal basında yayınlanabileceğini belirterek “Bu açıdan basın çok daha ciddi bir sorumluluğu aldı... MAKÜ elbette Burdur’un gözbebeğidir. İletişim MYO kurmak istiyoruz. Hayvancılık MYO’nun da temelini oluşturuyor…” dedi.

BÜYÜK BURDUR AİLESİ

BGC Başkanı Kürşat Tuncel ise yaptığı konuşmasında toplananların büyük Burdur ailesi olduğunu belirtip, 10 Ocak’ın tarihçesini ve dünden bugüne basın sektöründeki gelişmeleri kesitli kesitler vererek dile getirdi.

  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.