MAKÜ 2019 YILINDA DA HIZLA BÜYÜMEYE DEVAM EDECEK

21.02.2019 - 09:49, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

MAKÜ 2019 YILINDA DA HIZLA BÜYÜMEYE DEVAM EDECEK

AK Parti Burdur Milletvekilleri Bayram Özçelik ve Yasin Uğur, Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi’nin (MAKÜ) yatırımlarının resmi gazetede yayımlandığını belirtiler.
AK Parti Burdur Milletvekilleri Bayram Özçelik ve Yasin Uğur, Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi’nin (MAKÜ) yatırımlarının resmi gazetede yayımlandığını belirtiler. “MAKÜ DE BİNALAR YÜKSELMEYE DEVAM EDECEK” MAKÜ 2006 Yılında kurulmasıyla birlikte hızla büyümeye devam ettiğini belirten Milletvekilleri Bayram Özçelik ve Yasin Uğur “2006 yılında Burdur’umuzda Hükümetimizin destekleriyle kurulan Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitemiz her yıl Üniversiteler arasında en fazla payı almaya devam ediyor. Mehmet Akif Ersoy Üniversitemize Resmi Gazetede yayımlanan Etüd ve proje işleri için 100.000 TL, devam eden projeler kapsamında kampus altyapısı için 2 Milyon TL, Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi için 4 Milyon 700 Bin TL, 18 Kasım 2018 Tarihinde  TBMM Önceki Başkanımız Sayın Binali Yıldırım’ın katılımlarıyla temelini attığımız Diş Hekimliği Fakültemiz için 4 Milyon 700  Bin TL ve Bucak İlçemizde yapımına başlanan Sağlık Yüksekokulu için de 1 Milyon TL geçtiğimiz yıl içerisinde de aynı okulumuz için 1 Milyon TL ödenek ayrıldı.   Etüd – Proje İşleri, Devam Eden Projeler ve Yeni Projeler için 17 Milyon 250 Bin TL ödenek ayrıldı. Yine Bakım Onarım, Bilgi ve İletişim Teknolojileri Makine – Teçhizat için 4 Milyon TL ve Basın Yayın Alımı, elektronik yayın alımı için 750.000 TL ödenek ayrıldı. Bu Ödeneklerin toplamı ise 17 Milyon 250 Bin TL’dir. ” Şeklinde açıklamada bulundular. “ÜNİVERSİTEMİZİN DEVAM EDEN PROJELERİ BU YILDA DESTEKLENECEK” MAKÜ kurulduğu günden bu tarafa hazırladığı ve uyguladığı projelere AK Parti Hükümetlerinin hep destek olduklarını belirten Burdur Milletvekilleri Bayram Özçelik ve Yasin Uğur “ 2017 yılında başlayan ve 2021 yılında tamamlanacak olan projeler kapsamında 2018 Yılında İhtisaslaşma Projesine 15 Milyon 424 Bin TL, Eğitimi ve Çiftlik Yönetimi Projesine 3 Milyon 078 Bin TL, Hayvan Yetiştiriciliği Projesine 5 Milyon 154 Bin TL ve Hayvancılığa Dayalı Sanayi Projesine ise 7 Milyon 192 Bin TL Ödenek kullanılmıştır. Üniversitelerimizin bu projelerine 2019 yılında da desteklemeler devam edecektir.” açıklamasında bulundular. “ÜNİVERSİTEMİZİN HER ZAMAN YANINDAYIZ” Mehmet Akif Ersoy Üniversitesine yapılacak her yatırımla yakından ilgilendiklerini belirten Milletvekilleri Özçelik ve Uğur “Mehmet Akif Ersoy Üniversitemizde gerek İl Merkezimizde gerek İstiklal Yerleşkesinde gerekse İlçelerimizde yapılacak olan tüm yatırımları projelerini yakından takip ediyoruz. Yine yeni açılacak olan bölümlerle ilgili taleplerle de ilgili görüşmelerimizi gerçekleştiriyoruz. Burdur’umuzda parlayan yıldız olan Mehmet Akif Ersoy Üniversitemiz için bizlerin ve Hükümetimizin destekleri devam edecektir.” dediler.  
AK Parti Burdur Milletvekilleri Bayram Özçelik ve Yasin Uğur, Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi’nin (MAKÜ) yatırımlarının resmi gazetede yayımlandığını belirtiler.

AK Parti Burdur Milletvekilleri Bayram Özçelik ve Yasin Uğur, Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi’nin (MAKÜ) yatırımlarının resmi gazetede yayımlandığını belirtiler.

“MAKÜ DE BİNALAR YÜKSELMEYE DEVAM EDECEK”

MAKÜ 2006 Yılında kurulmasıyla birlikte hızla büyümeye devam ettiğini belirten Milletvekilleri Bayram Özçelik ve Yasin Uğur “2006 yılında Burdur’umuzda Hükümetimizin destekleriyle kurulan Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitemiz her yıl Üniversiteler arasında en fazla payı almaya devam ediyor. Mehmet Akif Ersoy Üniversitemize Resmi Gazetede yayımlanan Etüd ve proje işleri için 100.000 TL, devam eden projeler kapsamında kampus altyapısı için 2 Milyon TL, Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi için 4 Milyon 700 Bin TL, 18 Kasım 2018 Tarihinde  TBMM Önceki Başkanımız Sayın Binali Yıldırım’ın katılımlarıyla temelini attığımız Diş Hekimliği Fakültemiz için 4 Milyon 700  Bin TL ve Bucak İlçemizde yapımına başlanan Sağlık Yüksekokulu için de 1 Milyon TL geçtiğimiz yıl içerisinde de aynı okulumuz için 1 Milyon TL ödenek ayrıldı.   Etüd – Proje İşleri, Devam Eden Projeler ve Yeni Projeler için 17 Milyon 250 Bin TL ödenek ayrıldı. Yine Bakım Onarım, Bilgi ve İletişim Teknolojileri Makine – Teçhizat için 4 Milyon TL ve Basın Yayın Alımı, elektronik yayın alımı için 750.000 TL ödenek ayrıldı. Bu Ödeneklerin toplamı ise 17 Milyon 250 Bin TL’dir. ” Şeklinde açıklamada bulundular.

“ÜNİVERSİTEMİZİN DEVAM EDEN PROJELERİ BU YILDA DESTEKLENECEK”

MAKÜ kurulduğu günden bu tarafa hazırladığı ve uyguladığı projelere AK Parti Hükümetlerinin hep destek olduklarını belirten Burdur Milletvekilleri Bayram Özçelik ve Yasin Uğur “ 2017 yılında başlayan ve 2021 yılında tamamlanacak olan projeler kapsamında 2018 Yılında İhtisaslaşma Projesine 15 Milyon 424 Bin TL, Eğitimi ve Çiftlik Yönetimi Projesine 3 Milyon 078 Bin TL, Hayvan Yetiştiriciliği Projesine 5 Milyon 154 Bin TL ve Hayvancılığa Dayalı Sanayi Projesine ise 7 Milyon 192 Bin TL Ödenek kullanılmıştır. Üniversitelerimizin bu projelerine 2019 yılında da desteklemeler devam edecektir.” açıklamasında bulundular.

“ÜNİVERSİTEMİZİN HER ZAMAN YANINDAYIZ”

Mehmet Akif Ersoy Üniversitesine yapılacak her yatırımla yakından ilgilendiklerini belirten Milletvekilleri Özçelik ve Uğur “Mehmet Akif Ersoy Üniversitemizde gerek İl Merkezimizde gerek İstiklal Yerleşkesinde gerekse İlçelerimizde yapılacak olan tüm yatırımları projelerini yakından takip ediyoruz. Yine yeni açılacak olan bölümlerle ilgili taleplerle de ilgili görüşmelerimizi gerçekleştiriyoruz. Burdur’umuzda parlayan yıldız olan Mehmet Akif Ersoy Üniversitemiz için bizlerin ve Hükümetimizin destekleri devam edecektir.” dediler.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.