Mahkum 2 defa intihar etmek istedi, başaramadı

Asayiş 19.10.2017 - 15:07, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Mahkum 2 defa intihar etmek istedi, başaramadı

Mahkum ceza evinde çamaşır suyuyla, hastanede de çarşafla intihar etmek istedi
Cezaevinde çamaşır suyu içen mahkum, kaldırıldığı hastanede çarşafla ikinci defa intihar girişiminde bulundu Afyonkarahisar E Tipi Kapalı Cezaevi’nde kalan bir mahkumun çamaşır suyu içerek intihar girişiminde bulunduktan sonra tedavi altında tutulduğu Devlet Hastanesi’nde çarşafla kendisini asmak isteyerek ikinci bir intihar girişiminde bulunduğu iddia edildi. Edinilen bilgilere göre, olay, dün gece geç saatlerde yaşandı. İddialara göre, ismi henüz tespit edilemeyen bir mahkum, dün gece çamaşır suyu içerek intihar girişiminde bulundu. Bunun üzerine jandarma eşliğinde mahkum tedavi altına alınmak üzere Devlet Hastanesi’ne getirildi. Hastanede mahkumlar için ayrılan bölümde müşahede altına alınan mahkumun, kolluk güçlerinin ve görevlilerin bir anlık dalgınlığından yararlanarak eline geçirdiği yatak çarşafı ile kendini asmak isteyerek ikinci bir intihar girişiminde bulunduğu öne sürüldü. Mahkumun kendisini asmaya çalıştığını gören görevlilerin duruma hemen müdahale ederek kendisini askıdan aldıkları iddia edildi. Mahkumun Devlet Hastanesi’ndeki servislerden birinin yoğun bakımında tedavisinin devam ettiği bildirildi. Mahkumun adı ve soyadı ile birlikte cinsiyeti konusunda bilgi alınamazken, olayla ilgili soruşturma başlatıldığı bildirildi.
Mahkum ceza evinde çamaşır suyuyla, hastanede de çarşafla intihar etmek istedi

Cezaevinde çamaşır suyu içen mahkum, kaldırıldığı hastanede çarşafla ikinci defa intihar girişiminde bulundu

Afyonkarahisar E Tipi Kapalı Cezaevi’nde kalan bir mahkumun çamaşır suyu içerek intihar girişiminde bulunduktan sonra tedavi altında tutulduğu Devlet Hastanesi’nde çarşafla kendisini asmak isteyerek ikinci bir intihar girişiminde bulunduğu iddia edildi.

Edinilen bilgilere göre, olay, dün gece geç saatlerde yaşandı. İddialara göre, ismi henüz tespit edilemeyen bir mahkum, dün gece çamaşır suyu içerek intihar girişiminde bulundu. Bunun üzerine jandarma eşliğinde mahkum tedavi altına alınmak üzere Devlet Hastanesi’ne getirildi. Hastanede mahkumlar için ayrılan bölümde müşahede altına alınan mahkumun, kolluk güçlerinin ve görevlilerin bir anlık dalgınlığından yararlanarak eline geçirdiği yatak çarşafı ile kendini asmak isteyerek ikinci bir intihar girişiminde bulunduğu öne sürüldü. Mahkumun kendisini asmaya çalıştığını gören görevlilerin duruma hemen müdahale ederek kendisini askıdan aldıkları iddia edildi. Mahkumun Devlet Hastanesi’ndeki servislerden birinin yoğun bakımında tedavisinin devam ettiği bildirildi.

Mahkumun adı ve soyadı ile birlikte cinsiyeti konusunda bilgi alınamazken, olayla ilgili soruşturma başlatıldığı bildirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.