MAHALLELERE HİZMET YAĞIYOR

Siyaset 03.01.2014 - 16:54, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

MAHALLELERE HİZMET YAĞIYOR

Afyonkarahisar Belediyesi, merkeze bağlanan yeni mahallelere hizmet götürmeye devam ediyor.
Afyonkarahisar Belediyesi, merkeze bağlanan yeni mahallelere hizmet götürmeye devam ediyor.   Kararnamenin Resmi Gazete'de yayınlanmasının hemen ardından 10 mahallede adeta hizmet seferberliği başlatan Belediye, mahalle sakinlerinin ihtiyaçlarını karşılamayı sürdürüyor. BAŞKAN ÇOBAN'A BÜYÜK İLGİ Geçtiğimiz günlerde Sadıkbey ve Demirçevre Mahalleleri'ni ziyaret eden Belediye Başkanı Burhanettin Çoban bu kez de Bayatçık Mahallesi, İsmail Mahallesi ve Küçük Çobanlı Mahallesi'ni ziyaret etti. Mahallelerde büyük bir ilgiyle karşılanan Başkan Burhanettin Çoban, halkın talep ve önerilerini dinleyerek sıkıntıları yerinde gördü.  CAMİİ CEMAATİ KONFORA KAVUŞTU Başkan Çoban'a mahalle ziyaretlerinde Başkan Yardımcısı Sabri Demirkapu, Fen İşleri Müdürü Hüseyin Öztürk, Destek Hizmetleri Müdürü Süleyman Kaya, Park ve Bahçeler Müdürü Kasım Baydar, Temizlik İşleri Müdürü Abdullah Karadana, Su ve Kanalizasyon Müdürü Yaşar Tınas ve Kanalizasyon Birim Sorumlusu Hasan Yakışır eşlik etti. Belediye tarafından söz konusu mahallelerde camilere ısıtma sistemi yada klima yerleştirilirken, ses sistemleri ve ayakkabılıklar da yenilendi. Camii görevlilerine ders programları düzenlemeleri için projeksiyon cihazı ve bilgisayar hediye eden Belediye, ihtiyaç  duyulan camilerdeki halıları yeniledi, yerleri ise laminant parke ile kaplayarak cemaatin hizmetine sundu. EĞİTİMİN KALİTESİ ARTIYOR Yine ihtiyaç duyulan okul ve camii bahçelerine parke taşı döşeyen Afyonkarahisar Belediyesi, bu bölgelerde yeşil alan düzenlemesine giderek oturma gurupları yerleştirerek fidan ve çam ağaçları dikti. Göreve geldiği günden bu tarafa eğitime büyük destek veren Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, yeni mahallelerdeki okulların ihtiyaçlarını gidermeyi de ihmal etmiyor. Okullara diz üstü bilgisayardan, projeksiyon cihazına televizyondan, ana sınıfları için basketbol setlerine, futbol kalelerinden, voleybol ve basketbol toplarına kadar birçok spor malzemesini Bayatçık, İsmail Mahallesi ve Küçük Çobanlı Mahallesinde ki öğrencilere dağıtan Afyonkarahisar Belediyesi eğitimde ki kaliteye verdiği önemi bir kez daha gösterdi. Okullara dağıtılan diz üstü bilgisayarlar, projeksiyon cihazları ve spor malzemelerinin büyük bir ihtiyacı giderildiğini kaydeden okul idarecileri Başkan Burhanettin Çoban'a şükranlarını sundu.   Afyonkarahisar Belediyesi'nin, mevcut mahallelere ne tür hizmet götürüyorsa aynı hizmetten merkeze bağlanan yeni mahallelerinde almaya devam ettiğini bir kez daha yineleyen Başkan Burhanettin Çoban, bu mahallelerde ihtiyaçların tek tek tespit edildiğini ve çalışmaların sürdüğünü kaydetti.
Afyonkarahisar Belediyesi, merkeze bağlanan yeni mahallelere hizmet götürmeye devam ediyor.

Afyonkarahisar Belediyesi, merkeze bağlanan yeni mahallelere hizmet götürmeye devam ediyor.  

Kararnamenin Resmi Gazete'de yayınlanmasının hemen ardından 10 mahallede adeta hizmet seferberliği başlatan Belediye, mahalle sakinlerinin ihtiyaçlarını karşılamayı sürdürüyor.

BAŞKAN ÇOBAN'A BÜYÜK İLGİ

Geçtiğimiz günlerde Sadıkbey ve Demirçevre Mahalleleri'ni ziyaret eden Belediye Başkanı Burhanettin Çoban bu kez de Bayatçık Mahallesi, İsmail Mahallesi ve Küçük Çobanlı Mahallesi'ni ziyaret etti. Mahallelerde büyük bir ilgiyle karşılanan Başkan Burhanettin Çoban, halkın talep ve önerilerini dinleyerek sıkıntıları yerinde gördü. 

CAMİİ CEMAATİ KONFORA KAVUŞTU

Başkan Çoban'a mahalle ziyaretlerinde Başkan Yardımcısı Sabri Demirkapu, Fen İşleri Müdürü Hüseyin Öztürk, Destek Hizmetleri Müdürü Süleyman Kaya, Park ve Bahçeler Müdürü Kasım Baydar, Temizlik İşleri Müdürü Abdullah Karadana, Su ve Kanalizasyon Müdürü Yaşar Tınas ve Kanalizasyon Birim Sorumlusu Hasan Yakışır eşlik etti. Belediye tarafından söz konusu mahallelerde camilere ısıtma sistemi yada klima yerleştirilirken, ses sistemleri ve ayakkabılıklar da yenilendi. Camii görevlilerine ders programları düzenlemeleri için projeksiyon cihazı ve bilgisayar hediye eden Belediye, ihtiyaç  duyulan camilerdeki halıları yeniledi, yerleri ise laminant parke ile kaplayarak cemaatin hizmetine sundu.

EĞİTİMİN KALİTESİ ARTIYOR

Yine ihtiyaç duyulan okul ve camii bahçelerine parke taşı döşeyen Afyonkarahisar Belediyesi, bu bölgelerde yeşil alan düzenlemesine giderek oturma gurupları yerleştirerek fidan ve çam ağaçları dikti. Göreve geldiği günden bu tarafa eğitime büyük destek veren Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, yeni mahallelerdeki okulların ihtiyaçlarını gidermeyi de ihmal etmiyor. Okullara diz üstü bilgisayardan, projeksiyon cihazına televizyondan, ana sınıfları için basketbol setlerine, futbol kalelerinden, voleybol ve basketbol toplarına kadar birçok spor malzemesini Bayatçık, İsmail Mahallesi ve Küçük Çobanlı Mahallesinde ki öğrencilere dağıtan Afyonkarahisar Belediyesi eğitimde ki kaliteye verdiği önemi bir kez daha gösterdi. Okullara dağıtılan diz üstü bilgisayarlar, projeksiyon cihazları ve spor malzemelerinin büyük bir ihtiyacı giderildiğini kaydeden okul idarecileri Başkan Burhanettin Çoban'a şükranlarını sundu.

 

Afyonkarahisar Belediyesi'nin, mevcut mahallelere ne tür hizmet götürüyorsa aynı hizmetten merkeze bağlanan yeni mahallelerinde almaya devam ettiğini bir kez daha yineleyen Başkan Burhanettin Çoban, bu mahallelerde ihtiyaçların tek tek tespit edildiğini ve çalışmaların sürdüğünü kaydetti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.