MAĞDUR AİLEYİ YALNIZ BIRAKMADI

Gündem 25.02.2021 - 09:28, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

MAĞDUR AİLEYİ YALNIZ BIRAKMADI

AK Parti Bucak Heyeti Mağdur Aileyi Yalnız Bırakmadı...
Burdur'un Bucak İlçesi'nde geçtiğimiz gün evi yanan Duman Ailesi'ne, AK Parti Bucak İlçe Teşkilatı yardım etti.   Bucak İlçesi İncirdere Köyü'ndeki evleri yanan Duman Ailesi'nin mağdur olmasından dolayı, AK Parti Bucak malzeme yardımında bulundu.   AK Parti Bucak İlçe Başkanı Mustafa Oğuz'un destekleriyle mağdur olan ailenin yardımına koştuklarını belirten AK Parti Bucak Gençlik Kolları Başkanı Ali Kaynak, "Geçtiğimiz günlerde elim bir kaza sonucu Evi yanan Duman ailesine Ak Parti Bucak İlçe Teşkilatımız olarak İlçe Başkanımız Mustafa Oğuz’un destekleriyle Gençlik kolları yönetim kurulu üyelerimiz ve kadın kolları yönetim kurulu üyelerimizle birlikte Çeşitli yardımlarda bulunduk, Rabbim bizleri yangın ve doğal afetlerden korumasını niyaz ediyoruz." ifadelerini kullandı.  
AK Parti Bucak Heyeti Mağdur Aileyi Yalnız Bırakmadı...

Burdur'un Bucak İlçesi'nde geçtiğimiz gün evi yanan Duman Ailesi'ne, AK Parti Bucak İlçe Teşkilatı yardım etti.

 

Bucak İlçesi İncirdere Köyü'ndeki evleri yanan Duman Ailesi'nin mağdur olmasından dolayı, AK Parti Bucak malzeme yardımında bulundu.

 

AK Parti Bucak İlçe Başkanı Mustafa Oğuz'un destekleriyle mağdur olan ailenin yardımına koştuklarını belirten AK Parti Bucak Gençlik Kolları Başkanı Ali Kaynak, "Geçtiğimiz günlerde elim bir kaza sonucu Evi yanan Duman ailesine Ak Parti Bucak İlçe Teşkilatımız olarak İlçe Başkanımız Mustafa Oğuz’un destekleriyle Gençlik kolları yönetim kurulu üyelerimiz ve kadın kolları yönetim kurulu üyelerimizle birlikte Çeşitli yardımlarda bulunduk, Rabbim bizleri yangın ve doğal afetlerden korumasını niyaz ediyoruz." ifadelerini kullandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.