Maçtan Sonra Polislerle Fotoğraf Çektirdi

Spor 29.11.2016 - 09:09, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

Maçtan Sonra Polislerle Fotoğraf Çektirdi

Maçtan Sonra Çevik Kuvvet İle Yaptığı Özçekim Gerginlik Yarattı
Hafta sonunda Afyonkarahisar’da Oynanan AFJET Afyon Spor ve Maltepe Spor Maçının Ardından Maltepe Spor Kalecisinin Çevik Kuvvet Ekipleriyle Özçekim Yapması Gerginlik Yarattı. 3. Lig müsabakasında AFJET Afyonspor- Maltepespor ile 0-0 berabere kalmıştı. Maçın ardından Maltepespor kalecisi Emre Aydın maçta görevli çevik kuvvet polislerinin bulunduğu otobüse binerek polisler ile birlikte özçekim yaptı. Bu fotoyu sosyal paylaşım sitesi Facebook'taki 'asi dramalılar' isimli grupta paylaştı. Özçekim esnasında Aydın'ın maç esnasında gaz bombası atan silahı eline alıp arkasına da görevli polisleri alıp çektirdiği fotoğrafı paylaştıktan sonra tepkiler de gecikmedi. Fotoğrafı görenlerin yorumları ve tepkileri üzerine Aydın fotoğrafı siteden kaldırdı. Aydın'ın ayrıca, 'Afyon maçı çıkışı, biz lider severiz Afyon bunun Maltepe’si de var sizi şampiyon yapmayacağız Afyon' şeklinde yazı ile fotoğrafı paylaştığı görüldü. Öte yandan, fotoğrafta yer alan görevli polis memurları ile ilgili Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü tarafından, soruşturma açılıp açılmadığıyla ilgili ise bir açıklama yapılmazken, kaleci Aydın'ın bu hareketi gerek Afyon Spor taraftarları ve gerekse Maltepe Spor taraftarları arasındaki gerginliği ateşledi. 
Maçtan Sonra Çevik Kuvvet İle Yaptığı Özçekim Gerginlik Yarattı

Hafta sonunda Afyonkarahisar’da Oynanan AFJET Afyon Spor ve Maltepe Spor Maçının Ardından Maltepe Spor Kalecisinin Çevik Kuvvet Ekipleriyle Özçekim Yapması Gerginlik Yarattı.

3. Lig müsabakasında AFJET Afyonspor- Maltepespor ile 0-0 berabere kalmıştı. Maçın ardından Maltepespor kalecisi Emre Aydın maçta görevli çevik kuvvet polislerinin bulunduğu otobüse binerek polisler ile birlikte özçekim yaptı. Bu fotoyu sosyal paylaşım sitesi Facebook'taki 'asi dramalılar' isimli grupta paylaştı. Özçekim esnasında Aydın'ın maç esnasında gaz bombası atan silahı eline alıp arkasına da görevli polisleri alıp çektirdiği fotoğrafı paylaştıktan sonra tepkiler de gecikmedi. Fotoğrafı görenlerin yorumları ve tepkileri üzerine Aydın fotoğrafı siteden kaldırdı. Aydın'ın ayrıca, 'Afyon maçı çıkışı, biz lider severiz Afyon bunun Maltepe’si de var sizi şampiyon yapmayacağız Afyon' şeklinde yazı ile fotoğrafı paylaştığı görüldü.

Öte yandan, fotoğrafta yer alan görevli polis memurları ile ilgili Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü tarafından, soruşturma açılıp açılmadığıyla ilgili ise bir açıklama yapılmazken, kaleci Aydın'ın bu hareketi gerek Afyon Spor taraftarları ve gerekse Maltepe Spor taraftarları arasındaki gerginliği ateşledi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.