Maçın Ardından

(AA) - Anadolu Ajansı | 30.10.2019 - 09:21, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Maçın Ardından

  Ziraat Türkiye Kupası'nda evinde ağırladığı İnegölspor'u 3-0 mağlup eden Aytemiz Alanyaspor'un teknik direktörü Erol Bulut, ilk yarıda bir hayli pozisyon bulduklarını ve üçünü değerlendirdiklerini söyledi.   Maça iyi başladıklarını aktaran Bulut, "Yakaladığımız bir hayli pozisyon vardı. 3 tanesini ilk yarıda iyi değerlendirdik ve 3-0 öne geçtik. İkinci yarıda biraz bireysel oyuna döndü. Arkadaşlarımız gol atma çabasındaydı ama bireysel bir çabaydı. O yüzden ilk yarıdaki oyunu ikinci yarıda gösteremedik. Genç arkadaşlarımızı oyuna soktuk onlar da biraz heyecanlıydı. Genel anlamda baktığınızda iyi bir maçtı." dedi.   İnegölspor Teknik Direktörü Murat Yoldaş ise, Süper Lig'in lideri Alanyaspor'un güçlü bir ekip olduğunu belirtti.   Maça rakiplerinin gücünün bilerek çıktıklarını dile getiren Yoldaş, "Bizim için bu gibi müsabakalar tecrübe oluyor. Bugünkü maçta çok iyi mücadele ettiğimizi söyleyebilirim. İkinci devre daha derli toplu oynadık. Ancak pozisyon üretmekte zorlandık. Alanyaspor bu konuda bizden daha öndeydi." değerlendirmesinde bulundu.   Alanyaspor'a ligde ve kupada başarılar dileyen Yoldaş, oyuncularını da mücadelelerinden dolayı tebrik etti.
 

Ziraat Türkiye Kupası'nda evinde ağırladığı İnegölspor'u 3-0 mağlup eden Aytemiz Alanyaspor'un teknik direktörü Erol Bulut, ilk yarıda bir hayli pozisyon bulduklarını ve üçünü değerlendirdiklerini söyledi.

 

Maça iyi başladıklarını aktaran Bulut, "Yakaladığımız bir hayli pozisyon vardı. 3 tanesini ilk yarıda iyi değerlendirdik ve 3-0 öne geçtik. İkinci yarıda biraz bireysel oyuna döndü. Arkadaşlarımız gol atma çabasındaydı ama bireysel bir çabaydı. O yüzden ilk yarıdaki oyunu ikinci yarıda gösteremedik. Genç arkadaşlarımızı oyuna soktuk onlar da biraz heyecanlıydı. Genel anlamda baktığınızda iyi bir maçtı." dedi.

 

İnegölspor Teknik Direktörü Murat Yoldaş ise, Süper Lig'in lideri Alanyaspor'un güçlü bir ekip olduğunu belirtti.

 

Maça rakiplerinin gücünün bilerek çıktıklarını dile getiren Yoldaş, "Bizim için bu gibi müsabakalar tecrübe oluyor. Bugünkü maçta çok iyi mücadele ettiğimizi söyleyebilirim. İkinci devre daha derli toplu oynadık. Ancak pozisyon üretmekte zorlandık. Alanyaspor bu konuda bizden daha öndeydi." değerlendirmesinde bulundu.

 

Alanyaspor'a ligde ve kupada başarılar dileyen Yoldaş, oyuncularını da mücadelelerinden dolayı tebrik etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.