LÖSEV İYİLİK TIRI AFYONKARAHİSAR’DA

Sağlık (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.12.2013 - 12:00, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

LÖSEV İYİLİK TIRI AFYONKARAHİSAR’DA

KENTTEKİ 91 LÖSEMİLİ ÇOCUĞUN AİLESİNE GİYECEK VE GIDA YARDIMI YAPILDI
Lösemili Çocuklar Vakfı (LÖSEV)’in lösemili çocuklar ve ailelerine, kırtasiye, giysi ve kırmızı et gibi yardımların ulaştırıldığı, ‘İyilik TIRI’ Afyonkarahisar’a geldi. Kent merkezindeki Anıtpark önüne gelen TIR ile kent genelindeki 81 lösemili çocuğun ailesine yardım yapıldı. Gerçekleştirilen yardımlarla ilgili olarak bir açıklama yapan LÖSEV Sosyal Hizmetler Görevlisi Elif Kahraman, ‘Anadolu’ya TIR dolusu LÖSEV Yardım Projesi’ kapsamında Afyonkarahisar’a geldiklerini ve lösemili çocukların ailelerine ulaştıklarını söyledi. Türkiye’nin dört bir yanında ailelerin yardımına koştuklarını dile getiren Kahraman, “Türkiye genelinde bir çok defa LÖSEV TIRI ile lösemili çocuklar ve ailelerine yardım götürüyoruz. Bu yardımlar kapsamında da bugün Afyonkarahisar’a geldik ve kentte bizim vakfımıza kayıtlı olan 81 ailemize yardım getirdik. Ailelerimizin ihtiyacına göre gıda, kıyafet, et ve et ürünleri yardımında bulunduk. Ayrıca ailelerimizle bir araya gelerek onların sorunlarını dinleyip, çözüm bulmaya çalışıyoruz. LÖSEV olarak yardım amacıyla hemen hemen her kente gidiyoruz, zaten bölge bölge geziyoruz. 19 Aralık Perşembe günü de Eskişehir’de olacağız ve oradaki ailelerimiz ile bir araya geleceğiz” dedi.
KENTTEKİ 91 LÖSEMİLİ ÇOCUĞUN AİLESİNE GİYECEK VE GIDA YARDIMI YAPILDI

Lösemili Çocuklar Vakfı (LÖSEV)’in lösemili çocuklar ve ailelerine, kırtasiye, giysi ve kırmızı et gibi yardımların ulaştırıldığı, ‘İyilik TIRI’ Afyonkarahisar’a geldi. 
Kent merkezindeki Anıtpark önüne gelen TIR ile kent genelindeki 81 lösemili çocuğun ailesine yardım yapıldı. Gerçekleştirilen yardımlarla ilgili olarak bir açıklama yapan LÖSEV Sosyal Hizmetler Görevlisi Elif Kahraman, ‘Anadolu’ya TIR dolusu LÖSEV Yardım Projesi’ kapsamında Afyonkarahisar’a geldiklerini ve lösemili çocukların ailelerine ulaştıklarını söyledi. Türkiye’nin dört bir yanında ailelerin yardımına koştuklarını dile getiren Kahraman, “Türkiye genelinde bir çok defa LÖSEV TIRI ile lösemili çocuklar ve ailelerine yardım götürüyoruz. Bu yardımlar kapsamında da bugün Afyonkarahisar’a geldik ve kentte bizim vakfımıza kayıtlı olan 81 ailemize yardım getirdik. Ailelerimizin ihtiyacına göre gıda, kıyafet, et ve et ürünleri yardımında bulunduk. Ayrıca ailelerimizle bir araya gelerek onların sorunlarını dinleyip, çözüm bulmaya çalışıyoruz. LÖSEV olarak yardım amacıyla hemen hemen her kente gidiyoruz, zaten bölge bölge geziyoruz. 19 Aralık Perşembe günü de Eskişehir’de olacağız ve oradaki ailelerimiz ile bir araya geleceğiz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.