LİDER PROFESÖR İLE GÜÇLENDİ

Sağlık 17.11.2015 - 21:07, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

LİDER PROFESÖR İLE GÜÇLENDİ

2006 yılında Burdur Bucak’ta faaliyetlerine başlayan Burdur’un tek özel hastanesi olan Lider Hastanesi Prof. Dr. Ahmet Nedim Yanat’ı ekibine katarak güçlendi.
2006 yılında Burdur Bucak’ta faaliyetlerine başlayan Burdur’un tek özel hastanesi olan Lider Hastanesi Prof. Dr. Ahmet Nedim Yanat’ı ekibine katarak güçlendi. Lider Hastanesinin Yönetim Kurulu Başkanı Beyin Cerrahi Uzman Opr. Dr. Özcan Rahat basın mensuplarına ekibini tanıtarak; “Burdur’da ilk kez bir Profesör doktorun hizmet edeceğini bu hizmeti Lider Hastanesi olarak vermekten mutluluk duyduklarını belirterek ekibinde çok değerli uzman arkadaşlarının olduğunu, bunların içinde Burdur tarihinde ilk kez Profesör doktoru getirerek çok sayıda  makalesi ve eserleri bulunan üniversitelerimizde görev yapan hocamızla kalitemizi ve hizmetlerimizi artırmak için elimizden gelen tüm gayretleri göstereceğiz” dedi. Lider Hastanesinin Yönetim Kurulu Başkanı Beyin Cerrahi Uzman Opr. Dr. Özcan Rahat Açıklamalarında; “Bir buçuk yıldır bir yapılanma içerisine girdiklerini çoğu tıbbi malzemelerimizi yenileyerek binamıza restorasyon yaparak ve kadromuzda yenileyerek yeni bir yüzle daha iyi hizmet verebilmek için yola çıktık. Kadrolarında bulunan 21 uzman doktor ile 2015 yılında 80 bine yakın poliklinik hizmetleri, 7binin üzerinde cerrahi ameliyat yaptıklarını bununda Burdur’da büyük bir başarı olduğunu kaliteli hizmet yaparsan, doğru uzmanları getirirsen başarıda arkasından geliyor. Bizler Burdur ve çevre illerimize hizmet etmekteyiz ve bu başarının da gururunu yaşıyoruz.”Dedi.
2006 yılında Burdur Bucak’ta faaliyetlerine başlayan Burdur’un tek özel hastanesi olan Lider Hastanesi Prof. Dr. Ahmet Nedim Yanat’ı ekibine katarak güçlendi.

2006 yılında Burdur Bucak’ta faaliyetlerine başlayan Burdur’un tek özel hastanesi olan Lider Hastanesi Prof. Dr. Ahmet Nedim Yanat’ı ekibine katarak güçlendi.

Lider Hastanesinin Yönetim Kurulu Başkanı Beyin Cerrahi Uzman Opr. Dr. Özcan Rahat basın mensuplarına ekibini tanıtarak; “Burdur’da ilk kez bir Profesör doktorun hizmet edeceğini bu hizmeti Lider Hastanesi olarak vermekten mutluluk duyduklarını belirterek ekibinde çok değerli uzman arkadaşlarının olduğunu, bunların içinde Burdur tarihinde ilk kez Profesör doktoru getirerek çok sayıda  makalesi ve eserleri bulunan üniversitelerimizde görev yapan hocamızla kalitemizi ve hizmetlerimizi artırmak için elimizden gelen tüm gayretleri göstereceğiz” dedi.

Lider Hastanesinin Yönetim Kurulu Başkanı Beyin Cerrahi Uzman Opr. Dr. Özcan Rahat Açıklamalarında; “Bir buçuk yıldır bir yapılanma içerisine girdiklerini çoğu tıbbi malzemelerimizi yenileyerek binamıza restorasyon yaparak ve kadromuzda yenileyerek yeni bir yüzle daha iyi hizmet verebilmek için yola çıktık. Kadrolarında bulunan 21 uzman doktor ile 2015 yılında 80 bine yakın poliklinik hizmetleri, 7binin üzerinde cerrahi ameliyat yaptıklarını bununda Burdur’da büyük bir başarı olduğunu kaliteli hizmet yaparsan, doğru uzmanları getirirsen başarıda arkasından geliyor. Bizler Burdur ve çevre illerimize hizmet etmekteyiz ve bu başarının da gururunu yaşıyoruz.”Dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.