"LEYLA’NIN EVİ", MANAVGAT'TA İZLEYİCİ İLE BULUŞTU

Gündem 24.03.2015 - 17:23, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

"LEYLA’NIN EVİ", MANAVGAT'TA İZLEYİCİ İLE BULUŞTU

"LEYLA’NIN EVİ", MANAVGAT'TA İZLEYİCİ İLE BULUŞTU
Antalya'nın Manavgat ilçe Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi'nde (AKM), sahnelenen "Leyla'nın Evi" adlı tiyatro oyunu, yoğun ilgi gördü. Zülfü Livaneli’nin eserinden Zeynep Avcı tarafından sahneye uyarlanan ve Nedim Saban’ın yönettiği oyun AKM’de sahnelendi. Celile Toyon, Ayça Varlıer, Ahmet Uz, Halim Ercan, Ömer Akgüllü, Dicle Alkan, Meral Asiltürk, Ethel Mulinas, Serdar Aydın ve İsmail Karaer’in rol aldığı oyun izleyenler tarafından büyük alkış aldı.  İki perdelik oyunda Boğaziçi’nde bir yalıda yaşarken, evi çeşitli hilelerle elinden alındıktan sonra Beyoğlu’nun arka sokaklarında bir rock şarkıcısıyla aynı evi paylaşmak durumunda kalan Leyla Hanım’ın trajikomik öyküsü anlatıldı.  Oyun sonunda sanatçılara Manavgat Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Şimşek, oyunculara teşekkür ederek çiçek verdi.
"LEYLA’NIN EVİ", MANAVGAT'TA İZLEYİCİ İLE BULUŞTU

Antalya'nın Manavgat ilçe Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi'nde (AKM), sahnelenen "Leyla'nın Evi" adlı tiyatro oyunu, yoğun ilgi gördü.
Zülfü Livaneli’nin eserinden Zeynep Avcı tarafından sahneye uyarlanan ve Nedim Saban’ın yönettiği oyun AKM’de sahnelendi. Celile Toyon, Ayça Varlıer, Ahmet Uz, Halim Ercan, Ömer Akgüllü, Dicle Alkan, Meral Asiltürk, Ethel Mulinas, Serdar Aydın ve İsmail Karaer’in rol aldığı oyun izleyenler tarafından büyük alkış aldı. 
İki perdelik oyunda Boğaziçi’nde bir yalıda yaşarken, evi çeşitli hilelerle elinden alındıktan sonra Beyoğlu’nun arka sokaklarında bir rock şarkıcısıyla aynı evi paylaşmak durumunda kalan Leyla Hanım’ın trajikomik öyküsü anlatıldı. 
Oyun sonunda sanatçılara Manavgat Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Şimşek, oyunculara teşekkür ederek çiçek verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.